Maksbet se ogradio i osudio brutalno prebijanje

Maksbet grupacija najoštrije osuđuje nasilnički čin i brutalno prebijanje, koje se odigralo na ulici u neposrednoj blizini njihovog objekta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.09.2020.

17:18

Maksbet se ogradio i osudio brutalno prebijanje

Kako navode u saopštenju, objekat u datom trenutku nije radio, i izražavaju žaljenje povodom nemilog događaja i povreda koje je zadobio mladić tokom incidenta u Novom Sadu.

"Ograđujemo se od bilo kakvog učestvovanja u nasilničkom činu i naglašavamo da od samog početka sarađujemo sa nadležnim organima kako bismo doprineli rešavanju ove situacije", navodi se.

U sapštenju dalje stoji da "Dan plus international“ d.o.o., u okviru kojeg posluje Maksbet poštuje zakon i sve propise Republike Srbije, zapošljava 2500 ljudi i odgovorno se ponaša prema svakom pojedincu bilo da je reč o našim gostima ili zaposlenima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: