njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. sep. 2020

Vesić najavio da će bugarski turisti trošiti 300 bitkoina dnevno na online dočeku

BEOGRAD, 14. septembar 2020, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je danas da će turisti iz Bugarske, koji će putem interneta pratiti doček Nove godine u Beogradu, dnevno trošiti 300 bitkoina. Vesić je tom prilikom dodao da će onlajn dočeku Nove godine prisustvovati najmanje 90,000 bugarskih turista.

-Beograd neće odustati od zarade od bugarskih turista jer je to beogradski brend. Interesovanje je veliko i nedeljama radimo na tome da naši serveri izdrže toliki broj turista. Moram samo da napomenem da prethodna vlast u Beogradu nije uložila ni jedan jedini dinar u virtuelne novogodišnje dočeke jer ih je za to bilo baš briga – izjavio je zamenik gradonačelnika.

-Mi očekujemo da će svako od bugarskih turista tokom onlajn dočeka trošiti prosečno 300 bitkoina dnevno u našem glavnom gradu, kao i da će se oni ovde virtuelno zadržati najmanje dana. Na osnovu svega toga mogu sa ponosom da istaknem da će Beograd zabeležeti najveću virtuelnu zaradu u svojoj istoriji – napomenuo je Vesić.

Drugi čovek Beograda je istakao da je njegova velika želja da virtuelni prihodi postanu brend Beograda i nešto po čemu će ova vlast biti upamćena.

Soko Sokolović

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Ceo prihod ove vlasti je virtuelni i nestvaran (sem ličnog i privatnog koji je realan). Jer koliko god je jasno da će bugarski turisti Beogradu doneti virtuelni prihod u bitkoinima, stanari 24 stana u Bugarskoj će uplatiti stanarinu u evrima!

  2. voya montoya kaže:

    Drugi covek Beograda , ali odpozadi , radi li radi…kako bi sustigao Sopot , gde je letovala i Ana Brnabic…i Darija Kisic-Tepavcevic…

  3. Vlaska magija kaže:

    Eto dokaza da je sve otišlo u kurac, nesposobnom Vesicu ne bi ni jednu ovcu dao na čuvanje a ne jedan Beograd.

  4. Sasa kaže:

    Bitcoinkupovinaprodaja ima da procveta kod nas.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *