Najnovije vesti
Zabava
sasa popovic grand produkcija prodaja

Nakon prodaje "Granda", Saša Popović se danas POJAVIO NA SNIMANJU: Sve što je imao da kaže stalo je u DVE REČENICE

Saša Popović prodao je preostalih 24 odsto svog udela u "Grand" produkciji, a nakon što je ova informacija objavljena on se danas pojavio na snimanju šou programa "Zvezde Granda".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Saša Popović Foto: jovan ilić / RAS Srbija
Saša Popović
Saša Popović
Foto: jovan ilić / RAS Srbija
Saša Popović

Uprkos prodaji, Saša Popović ostaje na mestu kreativnog direktora "Granda", a danas nije bio mnogo raspoložen za priču na ovu temu.

- Ma kakva priča o prodaji. Pričaćemo o tome sledeće godine - rekao nam je Popović kratko ovim povodom.

Saša Popović
Foto: jovan ilić / RAS Srbija
Saša Popović

Podsetimo, Кomisija za zaštitu konkurencije (КZК) odobrila je koncentraciju na tržištu koja nastaje sticanjem potpune kontrole beogradske Grend Slem Grupe nad Grand produkcijom, navodi se u rešenju objavljenom na internet stranici te komisije.

Pročitajte još

Grend Slem Grupa je deo uže grupe koja pruža telekomunikacione i medijske usluge u nekoliko zemalja regiona - Junajted Grupe.

Junajted medija do sada je imala vlasništvo nad 51 odsto udela u Grand produkciji, dok je Pertula Holdings Limitid sa Кipra vlasnik 25 procenata, a Aleksandar Saša Popović imao je udeo od 24 odsto.

Кomisija je odobrila da Pertula i Popović prodaju svoje udele i bude uspostavljena jedinstvena kontrola nad Grand produkcijom, preneo je Tanjug.

VIDEO: Saša Popović na snimanju Zvezda Granda