Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Amira Medunjanin u Kombank dvorani
Amira Medunjanin (foto: Neja Markičević / Hanza Media)
Amira Medunjanin (foto: Neja Markičević / Hanza Media)

Amira Medunjanin u Kombank dvorani

Pevačica sevdalinki i tradicionala svetskog glasa Amira Medunjanin održaće tri koncerta u nizu u Kombank dvorani u Beogradu.

Amira će se beogradskoj publici predstaviti 10, 11. i 12. oktobra 2020. (20.00) u „maloj, lepoj, intimnoj“ postavci, prvi put u pratnji vrsnog harmonikaša Mustafe Šantića, koji je jedan od svirača na njenom nedavno objavljenom albumu „For Him And Her“, na kome je snimila pesme koje su izvodili legende narodne muzike Toma Zdravković i Silvana Armenulić.

– Mustafa je bivši član, jedan od osnivača Mostar Sevdah Reunion-a, sa kojim sam krenula u muzičke vode. Prenećemo samo jedan mali deo priče sa novog albuma. Otpevaćemo priličan broj pesama, čak i neke pesme Tome i Silvane, možda, koje se nisu pojavile na novom albumu. Naravno, udarni nam je sevdah, tako da će Azra možda da zazvuči u nekom narodnjačkom filmu, a možda ćemo Azru ovoga puta i preskočiti – najavljuje Amira Medunjanin.

https://www.youtube.com/watch?v=lGXK-R34a3E

Koncert u doba pandemije COVID-19 mora biti u skladu sa zdravstvenim propisima, uz rastojanje, maske i ograničen broj od 450 posetilaca u Kombank dvorani.

Amira naglašava da „moramo da se pazimo“ ali i da to neće da smeta:

– Energija je nezaustavljiva, bez obzira bili udaljeni deset ili 50 metara. Ovo su posebne okolnosti. Prošli smo gore stvari u životu, proći će i ovo.

Ulaznice koštaju 1.800, 2.200 i 2.600 dinara preko mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane.

Organizator je Long Play. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.