Stolice za gejmere nikad nisu bile bolje a ova Herman Miller je verovatno najbolja. Dizajnirana je posebno za ljubitelje igrica i pomoći će vam da igrate kvalitetnije i bolje. I da osećate noge posle 18 sati neprekidnog sedenje ispred monitora, što je uvek praktično.

Stolice za gejmere

U pitanju je najpopularniji model poznate kompanije Aeron, ali posebno prilagođen gejmerskim zahtevima. Ono što je ovde zanimljivo je da neće biti sasvim očigledno da se radi o stolici za gejmere, pa nema upadljivog dizajna, LED svetla, plavih ili hromiranih detalja. Ipak, pravi znalci će itekako prepoznati da je u pitanju čuveni Herman Miller.

Oni koji vole igrice imaju velike mogućnosti da dopunjavaju svoju opremu, što i čine pa tržište igrica raste. Pogotovo u vreme pandemije novog korona virusa covid 19, kada dobar deo njih sedi ispred kompjutera u svojim kućama.

Herman Miller kompanija poznata po luksuznim proizvodima, neobičnim foteljama sada je rešila da obraduje ljubitelje igrica novim modelom. Kako i sami ističu ova korporacija je porodica individualno povezanih brendova sa sjajnim dizajnom. Postoje već sto godina a svoju poslovnu politiku su vezali za savremene brendove koji vode računa o zdravlju i blagostanju ljudi.

Sada su napravili fotelju Aeron Chair koja je sasvim prilagođena za igranje igrica.

A da se vodilo računa o udobnosi igrača vidi se po dodatno oplemenjenom sedištu za podešavanje ugla pod kojim stoje ruke, tu su i stabilizatorski jastučići, omogućena je dobra cirkulacija vazduha.

Ova igračka fotelja može da se kupi za 1.445 dolara.