Subota, 12.09.2020.

13:56

Policijska potraga u Novom Sadu za muškarcem zbog brutalne tuče

Policija Novog Sada intenzivno traga za I. K. (30) zbog sumnje da je u Jevrejskoj ulici u tom gradu pretukao 28-godišnjeg mladića.

Izvor: Tanjug

Policijska potraga u Novom Sadu za muškarcem zbog brutalne tuče
Ilustracija: Depositphotos/ emevil

On mu je tom prilikom naneo teške telesne povrede, izjavio je danas načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić.

I. K. se sumnjičei da je mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice.

"Po nalogu nadležnog tužilaštva radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog“, napomenuo je Šušnjić u pisanoj izjavi.

Pojedini mediji preneli su da je napdač pobegao u Crnu Goru.

Na društvenim mrežama objavljen je video snimak na kome se vidi brutalno prebijanje mladića kojeg je nasilnik iz sve snage udarao pesnicama u glavu, a zatim mu lomio ruke dok je ovaj ležao onesvešćen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: