Grbović umesto Trifunovića na čelu Pokreta slobodnih građana

Sergej Trifunović neće se kandidovati na stranačkim izborima za predsednika Pokreta slobodnih građana, a jedini kandidat da ga nasledi na toj funkciji je dosadašnji član Predsedništva stranke Pavle Grbović.
Na vebsajtu PSG navode se imena kandidata za funkcije u toj stranci, a nakon sednice Predsedništva i Organizacionog odbora skupštine PSG-a, koja je održana 7. septembra.
 
Iz uvida u spisak objavljenih kandidata vidi se da će, ako budu izabrani, Trifunović i Grbović praktično "rotirati" mesta, jer je predloženo da Grbović bude kandidat za predsednika, a Trifunović budući član Predsedništva PSG.
 
Stranački izbori u PSG održavaju se 27. septembra.
  • Nikon Sevast

    10.09.2020 12:37
    Laznjaci
    Kakve ima veze opozicija sa nekim Sergejem, Vucicevim igracem? Opozicija nije izlazila na izbore, ostali su laznjaci.
  • mikrob

    09.09.2020 20:06
    Dodjes, uka*iš, odeš. Bravo Serdjo. Svi su me razocarali vrhunskom nesposobnoscu. Opozicijo stidi se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija