Ivica Pavlović i Miloš Vulić
Ivica Pavlović i Miloš Vulić

Gotovo: Vulić predstavljen u Krotoneu, Zvezdi 25 posto od naredne prodaje

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.09.20. | 16:14

Puzdani vezista stavio paraf na trogodišnji ugovor sa novopečenim članom Serije A

Miloš Vulić je predstavljen kao novo pojačanje italijanskog prvoligaša Krototena, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Kao što ste već mogli da pročitate na portalu MOZZART Sport Crvenoj zvezdi sleduje obeštećenje od 800.000 evra, plus još 200.000 na ime bonusa, a novitet u odnosu na jučerašnje informacije je da crveno-belima pripada 25 procenata od narededne prodaje Kruševljanina (juče se pričalo o 20 posto).

Transfer je završio menadžer Ivica Pavlović, koji ima dobre kontakte u Italiji i odličnu saradnju sa tamošnjim klubovima, pa tako i sa generalnim direktorom Krotonea Rafaeleom Vreneom. Pomenuti bonus iz ugovra biće aktiviran ako Krotone bude obezbedio opstanak u Seriji A, a uprava kluba čini sve da napravi respektabilan sastav za sledeću sezonu.

Izabrane vesti

Vulić je Crvenu zvezdu stigao u januaru 2019. godine iz Napretka za obeštećenje od 200.000 evra. Delovalo je da neće imati mesta u prvom timu, čak mu je preporučeno da ode na pozajmicu u Radnički iz Niša, ali je odbio tu mogućnost. Odlučio je da ostane na stadionu Rajko Mitić i izbori se za mesto u timu. Prošle sezone zabeležio 27 nastupa za srpskog šampiona, od čega četiri u grupnoj fazi Lige šampiona. Postigao je četiri gola i zabeležio jednu asistenciju.

Rođeni Kruševljanin je treći igrač ovog leta koji je napustio Marakanu ovog leta. Sve je krenulo sa Srđanom Babićem i Brankom Jovičićem. Portugalac Tomane karijeru izvesno nastavlja u Turskoj, a niz se nastavio sa Vulićem. Ekipa Dejana Stankovića prebukirana je u veznom redu, gde se se još nalaze i Mirko Ivanić, Veljko Nikolić, Gelor Kanga, Njegoš Petrović, Seku Sanogo, kao i Dušan Jovančić koji je dobio dozvolu da potražii novu sredinu.

Pavlović, Vulić i direktor VrenePavlović, Vulić i direktor Vrene

KROTONE ŽELI OPSTANAK, USKORO SERIJA POTPISA

Krotone je u Seriju A ušao s namerom da tu i ostane, mada je više nego jasno da su sastavu Đovanija Strope neophodna pojačanja. Ovog leta u klub su stigla dvojica štopera. Lisandro Magaljan je pozajmljen iz Ajaksa, dok je Luka Marone kupljen od Verone za 1.000.000 evra. Ipak, intenzivno se radi na dovođenju još kvalitetnih igrača.

Krotone uskoro završava sve sa iskusnim napadačem Emanuelom Rivijerom, koji je slobodan igrač nakon rastanka sa Kozencom. Za njega je spremljen dvogodišnji ugovor, a klub je u naprednim pregovorima oko dolaska napadača Standarda Denisa Draguša. Sve bi uskoro trebalo da bude završeno i oko dolaska desnog beka Lećea Andree Rispolija, odnosno vremešnog veziste Kaljarija Luke Ćigarinija, a veruje se da će to biti slučaj i sa defanzivnim vezistom Sportinga iz Lisabona Eduardom Enrikeom.

Serija A startuje 19. septembra, a Krotone dan kasnije gostuje Đenovi na Luiđi Ferarisu. Ostaje da se vidi da li će Đovani Stropa odmah pružiti poverenje Vuliću, koji je potpuno spreman za izazove koji ga čekaju u jednoj od najjačih liga na Starom kontinentu.



tagovi

Miloš VulićIvica Pavlović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara