Najnovije vesti
Zabava
močvara početak serija nova

NOVI POČETAK HIT SERIJE Uskoro stiže "Močvara"

Nova serija “Močvara” sa Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi, počinje od sutra sa emitovanjem, i to kako je najavljeno na Superstar TV, a od narednog vikenda i na RTS-u. Ovaj partnerski projekat produkcije Firefly i Telekom Srbija, je napeta policijska priča o potrazi za manijakalnim serijskim ubicom, koja otkriva mračne tajne iz prošlosti i uvlači junake u spirale prevara, laži i tragičnih životnih iskušenja.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Močvara
Močvara
Močvara
Močvara

Kroz napet serijal od 10 epizoda, priča za koju je scenario napisala Milena Marković, a režiju potpisuje Oleg Novković, vodi nas kroz lagume međusobnih odnosa koji počivaju na zločinu i tajnama, a ujedno i predstavlja ljude koji su istovremeno spasitelji i mučitelji, žrtve i dželati.

Glavni junak inspektor Nikola (Goran Bogdan), prolazi kroz lični doživljaj suočavanja sa svojom mračnom prošlošću i svim njenim tajnama, verujući da njega i ubistva povezuje neka velika tajna. Veliki akcenat u ovoj seriji je stavljen na Beograd, tačnije na Novi Beograd, koji je izgrađen na močvarnom tlu, zbog čega i sama serija nosi ovaj naziv.

Močvara
Močvara

Posle dužeg vremena koliko je nije bilo u domaćim projektima, u Močvari ćemo gledati i Anu Franić koja nam donosi jedna od provokativnih uloga, žene u okrutnom dobu tranzicije, a većinu scene deli upravo sa Goranom Bogdanom.

U seriji igraju još i Stefan Trifunović Marta Bjelica, Jana Bjelica, Boris Isaković, Svetlana Bojković, Bojan Žirović, Vuk Kostić, Nada Šargin, Miloš Đorđević, Miona Marković, Dejan Dedić i drugi.