Search
Close this search box.

Potresna ispovest Milice Dabović: Stavio mi je pištolj na čelo i uzeo sve što imam

Foto: Screenshot

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Screenshot Sportistkinja Milica Dabović ne govori mnogo o čoveku sa kojim je dobila dete, no sada je rešila da otkrije detalje koji su šokirali javnost.
U razgovoru za IDJTV, rekla je da je bila žrtva zlostavljanja partnera. „Bivši suprug mi je uzeo sve što sam imala, pretio mi, stavio pištolj na čelo, predstavljao se lažno. Navodno je živeo u Kanu, govorio da mu roditelji imaju kuću u Parizu,“ počela je Dabović. „Počeo je da me plaši tim stvarima, nisam mogla da verujem da se meni to dešava. Zbog pretnji sam morala da ćutim. Možda i nisam morala, ali sam smatrala da je pametnije da ćutim,“ rekla je i nastavila:
„I onda je došlo do toga da više nisam imala šta da izgubim, mogla sam „samo“ da izgubim život i da odem u policiju, ali sad mogu da ti kažem da mi je žao što sam otišla u policiju – ističe bivša košarkašica. Milica je dodala da joj je bilo teško, ali kako kaže, sve se vraća „na svoje“. „Srećom, sve se vratilo u normalu i imam sina zbog kog ne smem da posustanem i jednostavno nemam izbora. Moram da se borim i nastavim dalje,“ zaključila je Milica Dabović.

POSLEDNJE VESTI