Search
Close this search box.

Skinio se Darko Lazić i prošetao novo telo

Foto: Instagram

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Foto: Instagram Darko Lazić  se totalno transformisao prethodnih meseci, otkako je u februaru ove godine smršao preko 70 kilograma zahvaljujući operaciji želuca.
Iako mnogi komentarišu da će, ukoliko ovako nastavi da gubi na kilaži, postati anoreksičan, on još nije stigao do svog cilja. Tople letnje dane provodi na bazenu u blizini Rume. Sada bez problema skida majicu, a fotografije bez problema objavljuje na društvenim mrežama.
Foto: Instagram
Na poslednjoj se vidi kako se zabavlja na bazenu u društvu nevenčane supruge Marine Gagić. Darko će uskoro ići na još jednu operaciju, a to je zatezanje kože, kako bi mu stomak u potpunosti bio ravan. „Darku visi koža i to mu smeta, pa je odlučio da se zategne. Zamislite koliko kože je ostalo nekom ko je imao 142 kilograma, a sada ima 72?! Uspeo je da dođe do željene kilaže, a ovom operacijom će imati telo kao maneken,“ pričao je izvor blizak folkeru. Lazić je svojevremeno ispričao na koji način gubi kilograme i kako se hrani. “Kile same spadaju. Posle operacije nisam mogao da jedem, ali posle nekog vremena sam dobio mogućnost da jedem sve, pa čak i hleb. Međutim, količinski je mnogo manje u odnosu na pre. Sad za ručak pojedem tri krompira i to je sve. Ne mogu ni da pijem mnogo, dve do tri čašice i to je sve”, rekao je pevač.

POSLEDNJE VESTI