Koronavirus Srbija

Predrag Kon besan zbog nastupa popularne pevačice: Potpuno bojkotovanje mera!

Epidemiolog Predrag Kon redovno se oglašava na svom Fejsbuku, a sada se dotakao i nastupa pevača.

Naime, on je oštro je reagovao na slike i snimke koje je dobijao sa nastupa, estradne umetnice, ne želeći da je imenjuje, te naglasio da je u pitanju bojkotovanje svih epidemiološki propisanih mera.

S obzirom da je pevačica Teodora Džehverović u subotu nastupala u Vrnjačkoj Banji, nema sumnje je Kon aludirao na nju u ovoj objavi.

View this post on Instagram

🤟

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

– Snimci koje dobijam o masovnim proslavama juče iz Smedereva, danas od sinoćne predstave u Vrnjačkoj Banji vezane za istu estradnu umetnicu predstavljaju potpuno bojkotovanje mera koje su propisane kao protivepidemijske mere. Gledajući ovakve snimke svi lekari koji su radili u kovid bolnicama i posebno infektolozi, anesteziolozi I pulmolozi vide ponovno punjenje bolnica i pacijente na respiratorima. Roditelji dece koja treba da pođu u školu osećaju strah. Ponovo apelujem na nadležne državne organe, institucije i inspekcije da rade svoj posao…. – napisao je dr Kon.

kon-fejsbuk

Dr Kon predviđa kakva jesen nas očekuje: Nema opuštanja, mere ostaju na snazi

Izvor: Nova

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • bravo predraze mali vraze. nemoj slucajno da kazes bilo cije ime niti da se bilo kome zameras. ne znas ko stoji iza nje pa moze da se desi da te iz osvete vise niko ne pita za misljenje. zamisli tu tragediju. zamisli da te nema vise na tv-u, da te niko nista ne pita, citira tvoje izjave… zamisli da se autorka teksta bavi nekim pametnijim temama

164 Shares
164 Shares
Share via
Copy link