Ex -Yu

Krivokapić: Crna Gora je majka svih nas, pozivamo nacionalne stranke

Krivokapić: Crna Gora je majka svih nas, pozivamo nacionalne stranke
Foto: Tanjug/AP | Krivokapić: Crna Gora je majka svih nas, pozivamo nacionalne stranke

Predsjednik koalicije Za budućnost Crne Gore Zdravko Krivokapić ponudio je večeras na pres-konferenciji nacionalnim strankama da uđu u koaliciju.

"Desila se sloboda. Nakon 31 godine apsolutne vlasti moralo se desiti i ovo. Ako pogledamo rezultate takvi su da 42 poslanika pripadaju opoziciji, a 39 svim ostalim", rekao je Krivokapić.

"Naravno to su tri koalciije koje su prirodni opozicioniari i oni će učiniti sve da grade budućnost za sve podjednako, a ne da imamo prvorazredne, drugorazredne i trećerazredne. Ruka pomirenja treba da bude osnov našeg suživota. To nudimo svima. Sve nacionalne stranke da priđu pobjedniku. Ne zbog toga što želimo da imamo bilo koga sa nama, nego ne možemo graditi Crnu Goru drugačije. Crna Gora je majka svih nas", rekao je Krivokapić

Zamolio je da svi ostanu kući i ne nasjedaju na provokacije, koje je "ovaj režim radio 31 godinu".

"Biće vremena za slavlje, pobjeda se može slaviti dostojanstveno i bez tenzija. Crna Gora je podijeljena po svim šavovima i mi sada pružamo ruku povjerenja. Svi moramo da budemo odgovorni i da snosimo posljedice. Zaboravićmo šta je bila prošlost i gradićemo zajedničku budućnost", rekao je Krivokapić.

"Mi ne želimo revanšizam, hrišćani se nikad ne revanširaju, ali svi koji su odgovorni za stanje beznađa u državi moraju da snose odgovornost. Dosta je prevara, nama treba budućnost", poručio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije