VIDEO: Četkaju mačke vlažnim četkicama jer veruju da ih to podseća na mamin jezik

Imate mačku i četkicu za zube viška? Onda možete proveriti kako će vaša mačka reagovati na ideju koja je zaludela mačkoljupce na TikToku.
Naime, korisnici te društvene mreže četkaju svoje mačke vlažnim četkicama za zube. Veruju da mačke u tome uživaju jer ih podseća na detinjstvo kada ih je mama kao mačiće čistila svojim jezikom. Takođe, tvrde da se mačke odmah umire i opuste kad im to rade.
 
 
Ako u pretraživač na TikToku ukucate "cat toothbrush", pronaćićete stotine videa mački koje uživaju u tretmanu nežnog četkanja četkicom za zube. 
 
 
Udruženje "Cats Protection" ističe da je zamisao slatka, ali verovatno nije stvarna. Međutim, napominju da nema ničega lošeg da tehniku isprobate na svojoj mački.
 
"Iako ljudi veruju da će tako umiriti mačku, malo je verovatno da ih vlažna četkica podseća na mamin jezik. Mačke su svesne da je reč o četkici. Kako će ona reagovati na taj čin, zavisi od njene ličnosti, nivoa socijalizacije i iskustva", objasnili su za Metro. 
 
Ako vaša maca u tome ne uživa, nemojte je prisiljavati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Italija zabranjuje jogu sa štencima

Italijansko ministarstvo zdravlja zabranilo je časove joge sa štencima, rekavši da bi u njoj trebalo da učestvuju samo odrasli psi kako bi se zaštitilo zdravlje životinja, kao i sigurnost polaznika.