Pretnje smrću Vučiću na Fejsbuku

Pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ponovo su se pojavile na društvenim mrežama.
Pretnje smrću Vučiću na Fejsbuku
Foto: Pixabay
Pretnje je uputila osoba koja se na Fejsbuku predstavlja kao Mirjana Marković, a koja je napisala "Smrt Aleksandru Vučiću, sloboda narodu".
 
Jedna od poruka u kojima preti predsedniku Srbije glasi: "Predsednika Srbije iseckati na kockice - lajk, šnicle - komentar".
 
Na nalogu osobe koja je pretila smrću objavljene su i fotografije sa protesta ispred Skupštine Srbije početkom jula, uz komentar: "Ako me sada ne nalupaju, neće nikada".
  • Djina

    29.08.2020 23:10
    Stop pretnjama
    Svako ko preti, bilo na koji nacin i bilo kome, mora biti pravno gonjen! Na ovakve stvari se ne sme cutati i doticna treba da bude uhapsena!
  • Bojansu

    29.08.2020 23:08
    strogo
    Strogo kazniti svakoga ko se usudi da na ovaj i slican nacin preti predsedniku ili ugrozava njegovu bezbednost. Demokratija se postuje ali je ovo za zatvor ili bolnicko lecenje. Mrznja je najveca bolest
  • Ma

    29.08.2020 18:04
    Daj
    Koga on vise zanima-toliko se zgadio svima da ga vise niko ni ne gleda ni ne slusa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija