Lalatović pred derbi sa Partizanom: Šanse su 50:50, idemo na pobedu

U derbiju šestog kola Superlige Srbije Vojvodina će, u nedelju, dočekati ekipu Partizana na "Karađorđu".
Crveno-beli su vezali niz od tri pobede, pa ekipa Nenada Lalatovića želi da nastavi sezonu u pobedničkom ritmu. Još su sveža sećanja na pobede Vojvodine pre nekoliko meseci, najpre u šampionatu, kada je Voša sebi obezbedila treće mesto, a potom i u finalu Kupa Srbije, kada je trofej, po drugi put u istoriji, krenuo put Novog Sada.
 
Međutim, ne osvrću se igrači mnogo, a ni Lalatović na ono što je bilo. U redovima Vojvodine fokusirani su na nedeljni meč, pa šef stručnog štaba Novosađana poručuje da je protivnike veoma kvalitetan i uigran, s ozbirom na to da nije mnogo menjao sastav u odnosu na prošlu sezonu. 
 
"Partizan je veliki klub, koji u svaku utakmicu ulazi sa velikim motivom. Bez obzira na to da li igraju protiv Vojvodine, Zvezde, TSC-a, Čukaričkog ili nekog drugog, oni u svakoj utakmici idu na pobedu, ali isto to važi i za nas, te mislim da nas očekuje kvalitetna utakmica. Igramo protiv jako kvalitetnog protivnika, koji ima sjajan stručni štab i fenomenalne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Međutim, niti smo mi bolji od njih, niti su oni bolji od nas. Bez obzira na to što smo domaćini, pošto će se igrati bez navijača, šanse su 50-50. Do tri boda će doći ekipa koja bude imala više strpljenja i bolje uđe u utakmicu, a ja se nadam da ćemo to biti mi. Apsolutno verujem u svoje igrače, koji dobro treniraju i među kojima vlada pobednička atmosfera. No, isto tako je i u Partizanu, koji je pobedio Inđiju 5:0, a pre toga i na teškom gostovanju u Surdulici", poručuje Lalatović.
 
Partizan je trenutno trećeplasirani tim na tabeli, dok se Vojvodina nalazi na šestom mestu.
 
Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 18:45 časova na "Karađorđu", bez prisustva publike. Meč će se prenositi na "Arena sportu".
  • Detos

    29.08.2020 17:01
    Srpska Atina
    Igraj Voso i pobedi
    Uz. tebe su verni navijaci
    Napred Vojvodina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.