Ukida se vanredna situacija u Prokuplju

Ukida se vanredna situacija na teritoriji grada Prokuplja koja je bila na snazi od osmog jula, odlučeno je danas na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije

Izvor: B92

Petak, 28.08.2020.

18:26

Ukida se vanredna situacija u Prokuplju

Odluka o ukidanju vanredne situacije doneta je nakon razmatranja izveštaja o epidemiološkoj situaciji, u vezi sa epidemijom izazvanom virusom kovid 19, na teritoriji Prokuplja, objavljeno je na sajtu tog grada.

Navodi se da preventivne mere donete od republičkog kriznog štaba i Štaba za praćenje i preduzimanje mera ostaju na snazi i podrazumevaju držanje fizicko-socijalne distance na otvorenom gde je to moguće, a ukoliko nije, obavezno je nošenje zaštitne maske.

Dodaje se da je i dalje na snazi mera obaveznog nošenja zaštitne maske u zatvorenom prostoru.

Što se tiče organizovanja slavlja i drugih okupljanja, dozvoljeno je da maksimalno 50 ljudi boravi u zatvorenom prostoru.

Radno vreme ugostiteljskih i drugih objekata, koje je bilo skraćeno zbog uvođenja vanredne situacije, ograničava se po važećim odlukama Skupštine Grada Prokuplja, osim u slučajevima koji su u suprotnosti sa merama republičkog kriznog štaba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: