Novo popuštanje mera: Duži rad KAFIĆA i PRODAVNICA

Lokalne vesti - Petak 28.08.2020 - 12:15

Zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije „Milan Jovanović Batut“ Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je krizni štab za suzbijanje kovid-19 doneo odluku da bude produžen rad ugostiteljskih i trgovinskih objekata.

Ima još novih mera FOTO: Screenshot Ima još novih mera FOTO: Screenshot
Ona je posle sednice Kriznog štaba rekla novinarima da je rad ugostitljaskih objekata koji imaju bašte produžen do jedan sat posle ponoći, a rad trgovinskih objekata do 23 sata.
 
Krizni štab je prepručio roditeljima čija su deca putovala da 10 dana od dana ulaska u zemlju provedu u kućnoj izolaciji, a ako se to vreme poklopi sa početkom školske godine, preporuka je da nastavu prate onlajn, rekla je Darija Kisić-Tepavčević.
 
- Ne samo da ne odlaze u školu, nego da u tom periodu ne izlaze iz kuće jer su potencionalni prenosioci bolesti - rekla je ona.  
 
Među novim merama je i ta da se dozvoljena okupljanja sa dosadašnjih 10 osoba povećavaju na 30.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: