Milošević: Bilo je krajnje vreme da napravimo pomake u igri

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.08.20. | 22:01

"Ovo je u dobroj meri ličilo na one dobre partije koje smo pružali prošle godine", kaže šef struke Parnog valjka

Partizan treću utakmicu nije postigao gol, ali je kako kaže Savo Milošević, bitnije to što je ostvarena još jedna pobeda i napravljen vidljiv pomak u igri njegovog tima.

Crno-beli su u Humskoj ubedljivo savladali Inđiju (5:0) i napravili odličnu uvertiru početka kvalifikacija u Ligi Evrope.

Izabrane vesti

"Bilo je važno prvo da pobedimo. Pristao bih i da pobedimo i primimo gol, ali se danas spojilo sve. Igrali smo dosta bolje nego na prethodnim utakmicama, uspeli smo treću utakmicu zaredom da ne primimo gol, što me raduje. Podižemo formu, počinje Liga Evrope, važno takmičenje za nas. Bio je krajnji momenat da napravimo neke pomake u igri. Ovo je u dobroj meri ličilo na one dobre partije koje smo pružali prošle godine. Ima još dosta stvari koje možemo bolje i više, ali je ovo u ovom momentu zaista zadovoljavajuće", rekao je Milošević.

Vratio se Natho, kao i bekovi Miletić i Urošević. Ali očekuju se nove rotacije u ekipi.

"Da, već sam i najavio pre ove utakmice. Biće i u četvrtak. Neophodno je da prođemo kroz ovaj period da ne razmišljamo o tome ko igra, već da oni koji igraju daju svoj maksimum. Imamo mnogo veću rotaciju nego prošle godine. Probaćemo da koristimo više igrača, ali da držimo intezitet na najvišem nivou. Jer samo tako možemo da ostanemo "živi" i u Ligi Evrope i u našem prvenstvu".

Takuma Asano se razigrao na početku sezone i u ovom trenutku je najefikasniji igrač Partizana.

"Nije ništa preko noći. Njegov rad na treninzima i utakmicama otkad je došao u ovaj klub je uvek bio maksimalan. Maksimalno je posvećen poslu i sve uvek dođe na naplatu", zaključio je Milošević.


tagovi

Savo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara