Najnovije vesti
Zabava
nikolina pisek kastel vila skandal

"TOKOM PAKOVANJA JOJ JE POZLILO, PALA JE U NESVEST" Novi detalji drame Nikoline Pišek koja je izbačena iz vile i pokradena

Nikolina Pišek, kako kaže, oporavila se od prvobitnog šoka koji je doživela kada je nju i njenu porodicu vlasnik vile u Kaštelu, gde su letovali, izbacio na ulicu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Nikolina Pišek Foto: Jelena Žigić / RAS Srbija
Nikolina Pišek
Nikolina Pišek
Foto: Instagram/nikolina_pisek / Instagram
Nikolina Pišek

- Više nisam u šoku. Posle nemilog događaja otputovali smo na Brač. Dobro smo i prošli s obzirom na sve reference koje prate čoveka koji nas je napao i pokrao. U agenciji smo platili polovinu ukupne sume za boravak u vili. Kada smo stigli u Kaštel, dočekao nas je Rok Gale i saopštio nam da mu u gotovini damo ostatak novca. Osim toga, rekao nam je da mu platimo i depozit od 3.000 evra u slučaju štete, mada je prethodno rečeno da će depozit biti 2.000 - ispričala je sada Nikolina za "Story".

Nikolina i Vidoje
Foto: E. Čonkić, privatna arhiva / RAS Srbija
Nikolina i Vidoje

Nikolina i njen suprug Vidoje Ristović su, kako je rekla, prijavili čudno ponašanje vlasnika smeštaja agenciji, ali dobili su odgovor da je on specifična osoba.

Pročitajte još

- Ne znam da li ga je razbesnelo to što smo zvali agenciju ili to što sam prekrila jednu kameru, ali kada smo se dan posle toga vratili iz grada u vilu, imali smo šta da vidimo. Obezbeđenje koje je Rok unajmio reklo nam je da ne možemo da uđemo. Počeli su da viču, deca su se uplašila. Hana je bila loše, i psihički i fizički, tokom pakovanja joj je pozlilo od stresa, pala je u nesvest, pa ju je moj prijatelj odvezao u bolnicu. Rok mi je sve vreme pretio - rekla je voditeljka, opisujući šta se dogodilo njenoj starijoj naslednici Hani.

VIDEO: Snimci iz vile gde je boravila Nikolina Pišek sa porodicom