Slovenija i Velika Britanija stavile Hrvatsku na crvenu listu

Slovenija i Velika Britanija svrstale su Hrvatsku u epidemiološki nesigurnu zemlju i stavile je na crvenu listu, prenose mediji u Zagrebu.
Slovenija i Velika Britanija stavile Hrvatsku na crvenu listu
Foto: 021.rs
Prvo je stigla vest da je Britanija stavila Hrvatsku na crvenu listu, a odmah potom stigla je i vest iz Slovenije, navodi Klix.
 
Hrvatska će zvanično od ponoći biti na slovenačkoj crvenoj listi, a to znači da će svi koji ulaze u Sloveniju iz Hrvatske, uključujući i Slovence, morati da idu dve nedelje u izolaciju. Tranzit kroz Sloveniju će biti moguć.
 
Slovenci će sa odmora, bez obaveznog  karantina, moći da se vrate najkasnije u ponedeljak.
 
Sličan scenario očekuje i sve one koji će iz Hrvatske ići u Veliku Britaniju, uključujući i Britance koji se vraćaju s odmora. Svi koji u Britaniju ulaze iz Hrvatske moraće 14 dana u karantin, rekao je ministar saobraćaja Grant Šaps.
 
On je napisao na Tviteru da ta mera stupa na snagu u subotu.
  • Boba

    20.08.2020 22:42
    Vosa
    A koliko su se kurc.... kod nas je korona free ? A ha ha ha ha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet