Kritičar Putina u bolnici, sumnja se da je otrovan

Avion, kojim je Aleksej Navaljni leteo iz Tomska u Moskvu, hitno je sleteo u Omsk, jer je ruskom opozicionom lideru pozlilo, saopštila je portparolka Fonda za borbu protiv korupcije Kira Jarmiš.
"Pretpostavljamo da su Alekseja otrovali nečim što su sipali u čaj. To je bilo jedino što je pio od jutros", navela je Jarmiš.
 
Ona je navela da je Navaljni priključen na respirator i da je bez svesti.
 
Glavni lekar bolnice u Omsku rekao je da je Navaljni na intenzivnoj nezi i da je njegovo stanje teško.
 
Avion kojim je Navaljni leteo iz iz Tomska u Moskvu, hitno je sleteo u Omsk u 7:50 časova po lokalnom vremenu. Navaljni je izveden iz putničkog prostora na nosilima, do tada još mogao da govori. Kasnije je izgubio svest. 
  • mrcke

    20.08.2020 10:40
    Koji je ovo put da ga truju, 20ti?
  • Giga Moravac

    20.08.2020 10:10
    Tuga
    Bajo moj ne možeš protuv diktatora još i komuniste. Ne bi ništa bolje prošao ni da živiš ovde kod nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.