Izgledi vremena za sedam dana

U Srbiji će danas ujutru po kotlinama i visoravnima biti kratkotrajna magla, a tokom dana u većem delu zemlje biće pretežno sunčano i malo toplije.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.08.2020.

06:40

Izgledi vremena za sedam dana
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/bs

U istočnim krajevima ujutro i pre podne uz promenljivu oblačnost ponegde sa kratkotrajnom kisom ili pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je RHMZ. Duvaće slab i umeren, severozapadni. vetar.

Jutarnja temperatura biće od 14 do 19 stepeni, najviša dnevna od 26 do 29 stepeni.

I u Beogradu će biti pretezno sunčano i malo toplije.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 16 do 19, najviša dnevna oko 29 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u većini dana do 27. avgusta biće pretežno sunčano i toplije. U nedelju posle podne na severu i zapadu, a u ponedeljak i u ostalim krajevima promenljivo, svežije i nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U utorak prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: