Protiv Zvezde ''kao protiv trećeligaša ili kao u Ligi Evrope''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.08.2020.
19:46
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Iz ugla Partizanovog golmana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle nešto duže neizvesnosti, golman Nemanja Stevanović produžio je ugovor sa Partizanom, gde bi trebalo da ostane još dve godine.

U protekle četiri godine, koliko je član Partizana, Stevanović je uglavnom bio u senci Vladimira Stojkovića, a sada će za mesto među stativama morati da se bori i sa mladim Aleksandrom Popovićem.

''Drži nas ista muka, šalim se naravno… Stalno smo zajedno, zdrava konkurencija je uvek dobro došla. Lično, uvek sam se najviše družio sa kolegama, golmanima. Pop je mlad, talentovan golman. Na njemu je da radi, trenira i da opravda ukazano poverenje'', kaže Stevanović za klupski sajt.

Iako je do sada imao malu minutažu u Partizanu, igrom slučaja se dešavalo da Stevanović više puta dobije priliku u veoma važnim mečevima, poput Kup duela sa Crvenom zvezdom, na primer.

U nedavnom finalu Kupa protiv Vojvodine nije dobio priliku, iako važi za specijalistu za penale.

''Do sada sam u karijeri stvarno odbranio veliki broj penala. Ali, što se tiče finala Kupa, igrači Vojvodine su stvarno bez greške izvodili penale. Stojke je dosta njih i procenio, ali su svi bili ili pod prečku ili u malu mrežicu.

Što se tiče večitog derbija, nisam imao nikakav problem pri ulasku. Za mene je derbi isto kako i utakmica protiv trećeligaša ili u Ligi Evrope'', zaključio je Stevanović.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 19.08.2020
20:03

N.Stevanović ove sezone zbog pravila Kokezanije u SL neće moći da bude ni drugi golman, a nema kvalitet da ikada postane prvi tako da je ponuđen ugovor njemu greška Partizana pogotovo što će Mile Svilar postati slobodan igrač, a on je golman reprezentativnog potencijala i još je bonus igrač, baš ono što treba Partizanu u ovom trenutku.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 19.08.2020
20:43

Samo nema šanse da bi Mile Svilar potpisao za Partizan, a koliko znam on će ovu sezonu na pozajmicu u Hereven,...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 19.08.2020
23:10

Da, ali, mislim da nema nas pasos.