''Zvezda igra lep fudbal''

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.08.2020.
19:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

To je mišljenje igrača za koga ovog leta vlada interesovanje pojedinih klubova iz Italije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Vezista Crvene zvezde Miloš Vulić ovog leta skrenuo je pažnju Krotonea i Verone, ali još uvek je neizvesno da li će se zaista i preseliti u Italiju.

Dok se prelazni rok ne završi, Vulić je potpuno posvećen obavezana u Zvezdi, koja je sinoć uspešno startovala u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pobedom nad gibraltarskom Evropskom od 5:0.

''Najbitnije je da smo uspeli da osvarimo pobedu i da prođemo u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Raduje činjenica da nismo primili pogodak.

Ušli smo u meč malo bojažljivo, nismo uspevali da iskontrolišemo igru od samog starta, međutim kako je vreme odmicalo bili smo sve sigurniji i to pokazuju golovi postignuti u nastavku utakmice.

Drago mi je da smo uspeli da se izdignemo iz te situacije i da mirno privedemo meč kraju'', izjavio je Vulić za klupski sajt.

Zvezda od početka sezone ima stopostotni učinak, a jedino što Vuliću nedostaje jesu navijači i podrška sa tribina.

''Izuzetno je teško igrati bez prisustva publike. Imao sam priliku i prošle godine da igram kvalifikacije, zaista nam je mogo značila njihova podrška tada. Uvek su naš 12. igrač, kako u prvenstvu, tako i u evropskim utakmicama. Međutim situacije je takva da moramo da poštujemo sve mere.

Kao ekipa se jako dobro slažemo i podržavamo. Igrači koji se nalaze na tribinama uvek se trude da daju doprinos i pomognu ekipi, uliju dodatno samopouzdanje. Poručio bih zvezdašima da prate svaku našu utakmicu, a ja se nadam da će uskoro biti u prilici da se vrate na stadion'', poručio je Vulić.

Gust raspored na početku nove sezone mu ne smeta, već to vidi kao prednost kako bi se kompletan sastav što bolje uigrao za teža iskušenja.

Osim rezultata, Vuliću se dopada i Zvezdin stil igre.

''Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu, efikasnost je na odličnom nivou od starta sezone, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Najbitnije je da postižemo dobre rezultate, a uz to i igramo lep fudbal'', zaključio je Vulić.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 19.08.2020
22:26

Zvezda kad igra svoju igru i kad udje dobro u utakmicu igra fudbal kakav svi ostali klubovi u Super Ligi mogu samo da sanjaju.

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 19.08.2020
20:26

Zvezda igra jalovo i nemocna je da postigne gol.Svako ce se uveriti kada dodju ozbiljniji protivnici.To trenert mora da uvidi i da ne stavlja pogresne igrace na pogresna mesta da igraju.Tako ne pruze onliko koliko mogu.

avatar
dr Milojević
Thursday, 20.08.2020
00:19

Koliko je golova Zvezda postigla do danas u prvenstvu i Evropi u ovoj takmičarskoj godini ?

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 19.08.2020
20:13

Звезда игра најлепши фудбал.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 19.08.2020
19:53

zvezdanaesterac, gol iz ofsajda, gol nakon prekršaja, zvezdanaesterac, gol iz ofsajda...mnogo lepo, ali samo za zvezdaše.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 19.08.2020
20:14

Настави да забављаш нас Звездаше. Ако немаш за марамице ту сам.

avatar
VedranSrbin83
Wednesday, 19.08.2020
20:18

Iskompleksirana budala...