Dvojica tinejdžera DRVENOM CEPANICOM pretukla DUPLO STARIJEG VRANJANCA

Lokalne vesti - Sreda 19.08.2020 - 14:28

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su Z. M. (2002) i A. A. (2002) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Jednom od osumnjičenih krivična prijava FOTO: D.Ristić/OK Radio Jednom od osumnjičenih krivična prijava FOTO: D.Ristić/OK Radio
Oni se sumnjiče da su 18. avgusta ove godine, u večernjim satima, nakon kraće rasprave fizički napali četrdesetjednogodišnjeg muškarca iz Vranja.
 
Z. M. se sumnjiči i da mu je naneo povrede drvenim predmetom, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo teška telesna povreda.
 
Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.
 
Kako nezvanično saznajemo, čovek je udaren drvenom cepanicom koja se našla na mastu svađe od koje je zadobio teške telesne povrede.
 
Zbog težine povreda, takođe nezvanično, saznajemo da je prebačen u Klinički centar u Nišu gde je zadržan na lečenju.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: