OVA MASAŽA KLINTONA MOŽE SKUPO DA KOŠTA Isplivale fotografije njega i žrtve milijardera pedofila Džefrija Epstajna VIDEO
Foto: Printscreen, Profimedia

bruka

OVA MASAŽA KLINTONA MOŽE SKUPO DA KOŠTA Isplivale fotografije njega i žrtve milijardera pedofila Džefrija Epstajna VIDEO

Planeta -

Slike na kojima se vidi kako bivšeg američkog predsednika Bila Klintona masira jedna od žrttvi milijardera pedofila Džefrija Epstajna, malo koga su šokirale.

Slike su se pojavile dok se Klinton spremao da održi govor u znak podrške Džou Bajdenu na Demokratskoj konvenciji u utorak uveče.

Na fotografijama bivši predsednik sedi udobno i smeje se Šante Dejvis, tada 22-godišnjoj terapeutkinji za masažu koja je bila Epstajnova lična maserka.

Klinton (56) se žalio da ima ukočen vrat nakon što je zaspao u Epstajnovom zloglasnom privatnom džetu, zvanom The Lolita Ekpres, dok je tokom septembra 2002. godine na humanitarnom putovanju sa pedofilom u Afriku.

Epstajnova sada optužena partnerka Gislejn maksvel je više puta ohrabrivala Dejvisovu da pruži predsedniku masažu.

Dejvisova, koja je tvrdila da ju je Epstajn silovao nekoliko puta nakon što ga je Makvell regrutovao, rekao je da je Klinton bio "potpuni gospodin" na tom putu.

Epstajn je ranije optuživan da je privatni avion koristio za prevoz maloletnih devojaka u različite luksuzne domove u Njujorku, Palm Biču, Novom Meksiku, pa čak i Parizu. Američki dostojanstvenici i bogate i moćne ličnosti takođe su putovali avionom.

Klintonova kancelarija ranije je izdala saopštenje u vezi sa putovanjima avionom i demantovala je da zna bilo šta o zločinima finansijera.

Dejvisova tvrdi da ga je Epstajn seksualno zlostavljao nekoliko godina i da je na kraju uspela da pobegne 2005. godine.

Kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track