IZJAHAO ZVEZDU PROTIV OLIMPIJAKOSA, PA PREŠAO NA KONJE! Žander ima novu zanimaciju i deluje VEOMA SREĆNO! FOTO
Foto: Privatna arhiva

Fudbale, ćao

IZJAHAO ZVEZDU PROTIV OLIMPIJAKOSA, PA PREŠAO NA KONJE! Žander ima novu zanimaciju i deluje VEOMA SREĆNO! FOTO

Fudbal -

Posle Zvezde nije uspeo da pronađe novi klub, ali je zato blizu pronalaženja novog sporta. Možda je tako i najbolje. Brazilac Žander koštao je crveno-bele eliminacije iz Evrope, a danas se bavi jahanjem konja.

Ako je suditi po njegovim objavama na Instagramu, u tome se potpuno pronašao. Gotovo stalno kači slike s jahanja... A sezona već uveliko u toku. To navodi na zaključak da će možda ovaj defanzivac promeniti sport kojim se bavi. Zvanično, od 1. aprila, defanzivac iz brazilske Santane nije više igrač Crvene zvezde.

foto: Starsport

Potpuno je nejasno kako je igrač kvaliteta Žandera i uspeo da dođe u Zvezdu (jer je pre toga igrao u klubovima koji su ispod proseka i ni tamo čak nije bio uvek starter). Još je nejasnije zašto je uopšte dobio šansu da igra, jer se već posle nekoliko trening utakmica videlo da se ne radi o igraču dostojnom dresa srpskog prvaka. Jedino stvar koja jeste jasna - on je koštao Zvezdu gubitka nekoliko miliona evra i evropskog proleća.

foto: Privatna arhiva

Svi dobro pamte nestvaran potez u finišu meča sa Olimpijakosom kad je Žander skrivio penal. Tada su navijači Zvezde obasuli lavinom uvreda Brazilca, mada, realno nije on sam sebe doveo na Marakanu niti stavio u tim...

Od horor noći u Atini Žander nije više bio u planovima crveno-belih.

foto: Privatna arhiva

KARIJERA ŽANDERA

10 godina igra profesionalno

188 utakmica je odigrao

12 golova postigao

12 asistencija zabeležio

M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track