Lautaro, Reuters
Lautaro, Reuters

Lautaro: Sanjali smo o ovome

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.08.20. | 23:23

„U polufinalu smo dokazali da je Inter spreman za velike stvari. Spremni smo za finale"

Kako samo igraju Lautaro Martinez i Romelu Lukaku, savršen su tandem i odveli su večeras Inter nadomak evropskog trofeja.

Nerazuri su sašili Šahtjor s 5:0, a strelac dva gola bio je Martinez koji posle utakmice nije krio sreću i zadovoljstvo.

Izabrane vesti

Bio je čak i malo samokritičan, ali je ključna poruka da je Inter večeras odigrao utakmicu kakvu je samo mogao da sanja. Dao je pet golova u polufinalu Lige Evrope što je sve samo ne mala i jednostavna stvar.

"Bilo je ovo neverovatno veče, nešto o čemu smo sanjali. Prošlo je dugo vremena kako nisam odigrao ovako dobro. U polufinalu smo dokazali da je Inter spreman za velike stvari. Spremni smo za finale", rekao je Martinez za Skaj Sport Italija.

Sada je i on dobio na samopouzdanju, pred meč sa Seviljom u finalu.

"Ovi golovi mi mnogo znače i daju, jer je bio period u kom nisam bio na mom nivou, ali to je iskustvo koje pomaže da porastem. Veoma sam srećan načinom kako je tim igrao večeras, pokazali smo karakter. Iz utakmice u utakmicu postajemo bolji. Srećan sam i na ličnom nivou jer ću dobiti prvo dete, ako da golove posvećujem supruzi i porodici", rekao je Lautaro, pa dodao:

"Postajemo sve snažniji, pokazujemo zrelost, zajedno sa mladim igračima, ali i onim skusnijim kao što su Samir Handanović i Dijego Godin. Oni nam pokazuju put, a mi to sve pratimo".

U finalu će Inter igrati protiv majstora za Ligu Evrope, a to je svakako Sevilja.

"Sevilja je veoma snažan protivnik. Probaćemo da se odmorimo narednih dana i da se spremimo za ovaj posebni meč o kome sanjamo. Nadamo se da će sve proći kako treba i da će Inter odneti trofej kući", zaključio je Martinez.


tagovi

Lautaro Martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara