Danijel Kormije odlazi u penziju!

Čuveni američki MMA borac Danijel Kormije objavio je da odlazi u penziju.

Izvor: SN

Ponedeljak, 17.08.2020.

20:30

Danijel Kormije odlazi u penziju!
Photo by Steven Ryan/Getty Images

Danijel Kormije je svojevremeno bio vlasnik pojasa u teškoj i polu teškoj kategoriji, a o njegovoj filmskoj životnoj priči smo već pisali.

Popularni "DC" je u subotu poražen od Stipa Miočića u njihovoj trećoj borbi UFC teške kategorije, pa je četrdesetjednogodišnji borac objavio da odlazi u penziju.

"Hvala vam svima na podršci i ljubavi koju ste mi pružili. Nisam ovo očekivao, ali šta je tu je. Stipe, svaka čast, sjajno veče, bila mi je čast i zadovoljstvo da sa tobom delim oktagon tokom prethodnih 50 minuta. Čoveče, dali smo im sjajan šou. Mom timu: Volim vas do smrti, za mene ste se mnogo žrtvovali. Nadam se da ste ponosni na mene. Salini i deci: Hvala vam, vi ste moja motivacija. Navijačima: Mnogo vas volim! Vi ste me gurali da budem ovoliko dobar. Dejna, voleo sam svaki minut proveden u UFC–u. Hvala ti što si mi pružio šansu. Bila je ovo paklena vožnja, zar ne?", napisao je Danijel Kormije.

Dvostruki UFC šampion, olimpijski rvač i čovek koji je odbio školarinu LSU za američki fudbal da bi se bavio rvanjem. O njegovim borbama sa Džonom Džonsom i Aleksanderom Gustafsonom će se dugo, dugo pričati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: