Nikolić ostaje bez najboljeg igrača?

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.08.20. | 18:49

Aleksej Mirančuk pregovara sa Atalantom

Maestralno igra Aleksej Mirančuk, u pojedinim momentima sam nosi ekipu Lokomotive koju sa klupe predvodi Marko Nikolić, ali bi srpski trener mogao da ostane bez svoje talije i glavnog igrača.

Naime, kako piše Čempionat, javio se njegov menadžer Vadim Špinev i potvrdio da postoje pregovori između Mirančuka i Atalante.

Izabrane vesti

"U ovom momentu postoji samo činjenica da su Atalanta i Lokomoiva u komunijaciji i razgovaraju o mogućem transferu. Odmah posle toga bismo igrač i ja razgovarali sa Atalantom oko uslova. Danas je on igrač Lokomotive i ima profesionalni pristup obavezama", rekao je Špinev, a prenosi Čempionat.

Neke su informacije da Atalanta daje 14.000.000 evra za Mirančuka, a njemu platu od 2.000.000 evra godišnje.

Podsetimo da se već pisalo o interesovanju Milana za Mirančuka, da su čak i Rosoneri nudili Laksalta i doplatu za ovog igrača, ali izgleda da je to sada donekle i demantovao Špinev.

"Bilo je u poslednje vreme dosta lažnih vesti u medijima, a koje se tiču budućnosti mog klijenta", rekao je Špinev i zamolio ruske novinare da pišu samo proverene informacije.

Koliko Mirančuk znači Nikolićevoj Lokomotivi mogli smo da vidimo već u prva dva kola Premijer lige kada je prvo dao gol kojim je načeo Rubin u gostima, a onda i fenomenalnim pogotkom presudio Krasnodaru i direktno doneo Železničarima nova tri boda.

Podsetimo da se pored Milana, Mirančuk ranije povezivao i sa Seviljom, pa čak i Barselonom.


tagovi

Aleksej Mirančuk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara