Vidal našao klub, veliko iznenađenje, Barsin "neprijatelj"!?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 17.08.2020.
12:24
Izvor: Sportske.net

Dva tima nisu u dobrim odnosima...

EPA-EFE/Andreu Dalmau
EPA-EFE/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Arturo Vidal je jedan od igrača kojih Barselona želi da se reši, izgleda da Konte neće uspeti da ga dovede u Inter, a ni Juventus nije zainteresovan, problem je njegova plata.

Čileanac koji ima 33 godine ima 8 miliona evra godišnje, ugovor na još sezonu, ponude iz MLS, ali želi da ostane u Evropi.

U sklopu velike čistke on je jedan od igrača kojih klub želi da se oslobodi, mada neće biti lako, Barsa navodno traži desetak miliona evra, ali to niko neće platiti, svakako da u ovom trenutku svi računaju da će ga Katalonci pustiti besplatno samo da bi spasili oko 15 miliona bruto.

U ovom trenutku najzainteresovaniji je Pari Sen Žermen. Oni bi rado pojačali vezni red "mišićima", potreban im je iskusan igrač koji bi se sa Ererom borio za mesto u timu.

Leonardo planira da se oslobodi Paredesa, moguće je da klub i napusti Dreksler, ali neće dovoditi veliki broj pojačanja, osim jednog veziste, traži štopera, levog beka i eventualno rezervnog napadača, ako ode Čupo-Moting.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 17.08.2020
17:32

Sko je ovo tacno, moze Vidal i Semedo ili neko drugi i jos da se doda koji milion za Nejmara? Naravno uz dogovor dva kluba!

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 17.08.2020
12:53

Covek je igrao u Barseloni, Juventusu, Bajernu i ako sad ode u PSZ, uzece titule u 4 od 5 TOP 5 liga Evrope. Nestvarno