Nova Reserved kolekcija osvaja sportskim stilom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.08.2020.

0

Kasia Struss za Reserved

Kasia Struss za Reserved

Nova Reserved Athleisure kolekcija savršen je balans između mode i udobnosti, a donosi sporrske komade koji će obilježiti fsvakodnevicu svih trendseterica

Posljednjih nekoliko mjeseci u potpunosti je promijenilo našu rutinu i pogled na svijet. Transformacija je to koja se odrazila i na naše odijevanje pa se tako i moda te modni svijet prilagođavaju ovom novom normalnom, s velikim trendom prema odjeći atletskog stila.

Stil koji se nekada povezivao isključivo s teretanom i sportskim načinom života, postaje moderna fashion svakodnevica. Multifunkcionalnost jedno je od glavnih načela spomenutog trenda, a upravo to je ono što donosi i najnovija Reserved Athleisure kolekcija s Kasijom Struss.

Uz neizostavne dukse i tajice, kolekcija uključuje udobne trenirke, majice od pletiva, sportske grudnjake, jednostavne haljine i predimenzionirane jakne. Svi se elementi kolekcije mogu međusobno kombinirati, dok neutralne boje i jednostavnost krojeva nude mogućnost spajanja i s drugim odjevnim komadima koji na prvi pogled nisu čak ni povezani sa sportom ili aktivnim životnim stilom. Neutralan asortiman ima umirujući učinak i savršeno se podudara s našim ormarima, baziran na čistim linijama bez motiva. Upravo to je razlog zbog kojeg sve zaljubljenice u modu ovaj trend neće zaobići.

Reserved Athleisure

Reserved Athleisure

Dodavanjem nakita ili pokojeg odjevnog komada poput kaputa i cigareta hlača, dobijamo udoban i moderan outfit koji će pokriti sve oblike dnevnih obveza, od sastanka, ispijanja kave pa sve do izlazaka. Trend Athleisure-a također je postao "uniforma" za ljude koji rade mjesecima na udaljenosti od kuće, zbog jednostavnosti i udobnosti koje predstavljaju savršenu modnu ravnotežu prema vlastitim uvjetima.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Još jedan zanimljiv element kolekcije svakako su dodaci – šeširi i sportske bejzbol kape, dok uz poznate dad sneakers nailazimo i na već nekoliko sezona popularne čizme inspirirane planinarenjem i skandinavskim blogerima. Važno je napomenuti kako se kolekcija sastoji uglavnom od organskih materijala s većinskom proizvodnjom lokalno, u Poljskoj.


VIŠE O TEMAMAsportski stilReservedKasia Struss




Povezano