Prozivka crno-belih (© KK Partizan)
Prozivka crno-belih (© KK Partizan)

Počeo Parni valjak: Čekaju se kapiten i centar, naredne stanice Vrnjačka Banja i Sarajevo

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.08.20. | 11:40

Treneru Šćepanoviću se javilo 17 igrača

Prošla sezona je pluskvamperfekat. Nova je na pragu. Za mesec i po dana trebalo da bi da počne ABA liga, odmah za njom i Evrokup, takmičenja preko kojih će Partizan tražiti evroligašku ulaznicu, koji je mogao da izvadi i proletos da nije bilo pandemije virusa korona.

Kako je globalna kriza poremetila ceo svet, tako i crno-beli moraju da se prilagođavaju novim uslovima. Umesto Beogradske arene, trenutno zauzete pencijentima obolelim od COVID-19, pripreme za naredni takmičarski ciklus počeli su u novobeogradskoj dvorani „Ranko Žeravica“.

Izabrane vesti

U nekadašnoj Hali sportova, istorijski značajnom mestu za klub, treneru Vladu Šćepanoviću se na početku priprema javilo 17 igrača. U pitanju su: novajlije Kodi Miler Mekintajer i Nemanja Dangubić, starosedeoci Rade Zagorac, Markus Pejdž, Nemanja Gordić, Ognjen Jaramaz, Brajan Angola, Nikola Janković, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Vilijam Mozli, povratnik sa pozajmice Stefan Janković, talenti priključeni iz podmlatka Dušan Tanasković, Luka Tarlać, Nikola Radovanović i Lazar Stefanović i – naravnoNovica Veličković. Kapiten još nije zvanično produžio saradnju, ali se očekuje da u najkraćem mogućem roku potpiše novi ugovor i bude vođa tima kako na parketu, tako i van njega. Osim Veličkovićevog autograma, narednih dana očekuje se dolazak i pojačanja na centarskoj poziciji.

Plan je da Parni valjak do četvrtka trenira u Beogradu, narednih deset dana provešće na bazičnim pripremama u Vrnjačkoj Banji, zatim će početi kontrolne utakmice, a zasad se zna da će od 4. do 6. septembra učestvovati na turniru u Sarajevu, uz podogoričku Budućnost, Igokeu i francuski Metropolitans.



tagovi

KK PartizanVlado Šćepanović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara