Nema stajanja, Siti ulaže 200 miliona u dva igrača, ovo će biti Pepov tim za vraćanje dominacije u PL i novi napad u Evropi!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 16.08.2020.
18:51
Izvor: Sportske.net

Ne nameravaju da odustane, sam Gvardiola je rekao da će se vratiti sledeće godine, a tim posle Akea i Ferana Toresa ima plan da dovede još dva igrača.

EPA-EFE/Miguel A. Lopes
EPA-EFE/Miguel A. Lopes

Povezane vesti

U noći poraza, navijači su bili očajni, ali i podeljeni. Neki su krenuli u online kampanju za smenu Pepa Gvardiole, ali većina je uz trenera.

On ima ugovor na još godinu dana, potvrdio je da će biti na klupi sledeće sezone koja će brzo početi, a klub posle Ferana Toresa i Nejtana Akea, ima u planu da dovede još dva pojačanja.

I to kakva...

Žele Kalidu Kulibalija i izgleda da su spremni da izjednače svetski rekord za defanzivca koji drže komšije iz Junajteda sa Megvajerom.

Napoli bi pristao na 90 miliona, neće kusur u igračima poput Zinčenka, pa će siti platiti još jednog štopera koga će Gvardiola uklopiti sa Laportom. To znači da će Ake biti na klupi, ali Siti prodaje dva štopera, Erika Garsiju koji želi da se vrati u Barsu i Džona Stonsa, Pepovo prvo pojačanje, koji bi mogao da se vrati u Everton, ili čak da ode u Arsenal.

Promena na bekovskim pozicijama neće biti, ali u napadu, Gvardiola cilja Žoao Feliksa ili Dibalu. I jedan i drugi koštaju oko 100 miliona, Portugalac se nije snašao u Atletiku, nezadovoljan je minutažom, ni Simeone nije oduševljen njegovim zalaganjem na treninzima. Madriđani su ga platili 120 miliona evra, prihvatili bi mali gubitak, potreban im je novac da osveže tim.

Baner

U istoj situaciji je Juve, i oni bi da prodaju Dibalu i eventualno vrate Pola Pogbu, nudili su i trampu Junajtedu, sada Rajola pokušava da izdejstvuje transfer. Ipak, čini se da bi Pep radije Žoao Feliksa koji je upotrebljiviji u više formacija od Argentinca, iako je Dibala u ovom trenutku, nema sumnje, bolji igrač.

Sa ovom dvojicom koji bi za razliku od Akea i Ferana Toresa bili starteri, Siti bi napravio drim-tim.

Na golu je neprikosnoven Ederson, desno je Voker, levo Kanselo koji je zaradio poverenje trenera. Štoperi bi bili Laport i Kulibali, ispred njih Rodri. U veznom redu, uz De Brujne, Fil Foden kome će odlazak Davida Silve otvoriti vrata startne postave, po bokovima Marez i Sterling i u napadu Gabrijel Žesus koji će se boriti za mesto sa Kunom Aguerom.

Na klupi, uz rezervnog golmana Karsona, Pep bi imao Akea, Otamendija, Fernandinja, Bernanda Silvu, Ferana Toresa, Kuna, Žoao Feliksa i par mlađih igrača.

Od ovoga teško da može bolje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Johny_Quid
Monday, 17.08.2020
09:22

Dovedes Akea i Felix a da budu na klupi ? Gluposti cak i za Gvardiolu

avatar
krsta94
Sunday, 16.08.2020
23:00

Ja sinoc rekao 300 miliona xD Omashi ga,ipak 200,pa dobro nije i to lose.

avatar
Mirjevac
Sunday, 16.08.2020
22:21

Ala su se raspisali ovi sto mrze Citi, kritikujuci koga ce i sta ce da radi Citi! Alo bre kovas upste pita zasta, gledajte vase klubove za koje navijate, njima sredjujte tim i recite koga da kupe a ne Citi, cak ga i ne volite a vi mu kupujete i uredjujete tim! Ja bih se stideo malo bar, zbog ljudskosti, a ne sto nemate dve veze o timu i fudbalu!

avatar
BojanMC
Sunday, 16.08.2020
20:57

Ahaha. Smešni siti.

avatar
Oldboy
Sunday, 16.08.2020
19:01

Želim im sve najgore

avatar
Jasminn
Sunday, 16.08.2020
18:59

Jeftinije im je da potplate protivnika. "Hej drug koliko ti treba da nas pustis da prodjemo" (sarkazam)
Sto mi je najzalije je, ako opet kazem ako City jednog dana osvoji pod Gvardiolom ligu prvaka bit ce ja sam vam je donio.

avatar
Vidicnemanja
Sunday, 16.08.2020
19:28

Timove poput sitija,totenhema i jos nekih koji nikad nisu u svom postojanju osvojili nesto veliko,ja zovem plastcnim timovima.I siti koliko god kupovao,nikaf nece biti na krovu evrope jer nema u genima pobednicki mentalitet za velika dostignuca

avatar
Jasminn
Monday, 17.08.2020
00:57

Pola se slazem s tobom, pola ne. Ne mozes bas tako gledati stvari. Da bi uspio kupovati moras. Samo sto Gvardiola pretjeruje i to mi se ne svidja.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 16.08.2020
22:05

Totenhem plasticni tim? Nece biti.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 16.08.2020
18:55

Dovedi Feliksa za 100 miliona evra samo da bi ti sedeo na klupi a.k.a. naftaski drim-tim broj 5. Bernarda Silve, ne Bernanda, nije on bernandinac.

avatar
noname
Sunday, 16.08.2020
20:12

pravilno je ipak bernardinac 😀

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 18.08.2020
13:41

Totenhem ima istoriju ali nikad nije osvojio nista vredno a uvek je u vrhu i zato je plastika jer nema dnk pobednika

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 16.08.2020
20:31

U tome i jeste poenta 😁 Sad sam i ja pogresio, ali, opet je ispalo dobro.