Najnovije vesti
Zabava
"VERUJEM U SUDBINU I DA SE SVE DEŠAVA SA RAZLOGOM" Sara Jo o ljubavnim razočarenjima, dečku Milku i kompromisima u ljubavi

"VERUJEM U SUDBINU I DA SE SVE DEŠAVA SA RAZLOGOM" Sara Jo o ljubavnim razočarenjima, dečku Milku i kompromisima u ljubavi

Svoja, jedinstvena, autentična, Sara Jo, gradila je karijeru stepenik po stepenik. Prošla godina, ali ova su njene - objavila je nekoliko hitova, a svoj život i sreću upotpunila je i na ljubavnom planu. Partner Milko Babić osvojio je srce lepe Sare, a zajednički momenti obojeni su srećom i zadovoljstvom.

Sara Jo Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Sara Jo
Sara Jovanović
Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Sara Jovanović

Sara Jo je nedavno objavila i spot za obradu pesme “Neko te ima noćas” grupe “Van Gog”. Oni koji su je čuli komentarisali su da je pevačica odradila fenomenalan posao, a šta on na to kaže:

- Sud da li mi je legla ostavljam publici, a verujem da apsolutno svaku generaciju vezuje neka uspomena za ovu pesmu, koja se može okarakterisati samo kao evergreen. Uželela sam emotivnijih tekstova, već neko vreme sam priželjkivala pesmu koja ima mesa; moćna, a ranjiva u isto vreme. Tako da sam itekako bila oduševljena što mi je data prilika da obradim takav hit Van Goga u sklopu projekta “Zvezde pevaju zvezde” radija S.

Pročitajte još

Ovo je rok pesma, sa snažnim tekstom. Koliko nas nekada ljubavna razočaranja očvrsnu?

- Svaki odnos, nebitno da li je u pitanju prijateljski ili partnerski, nosi sa sobom neku vrednost. Smatram da ni jedna osoba ne uđe tek tako u naš život, već je tu da nas nauči neku lekciju ili više njih. Čak se i za najbolnije krajeve trudim da ih doživim na drugačiji način. Verujem u sudbinu i da se apsolutno sve dešava s razlogom.

Spot je odrađen u retro fazonu sa dozom seksepila. Da li si zadovoljna kako je sve ispalo?

- Okolnosti su bile takve da smo morali da se organizujemo u roku od dva dana. Kad je tako - uvek je frka panika, konstantno preispitivanje da li se stiže, da li će biti dovoljno dobro, ali na kraju ispadne još bolje nego što ste očekivali. Kada sam čula demo verziju odmah sam u glavi zamislila crno-beli spot, u kojem bi fokus bio na izrazu i emociji. S obzirom na to da je ovo bila ne znam koja saradnja po redu sa direktorom fotografije Lazarom Bogdanovićem, znala sam da će sam snimajući dan proći glatko i da će se cela ekipa maksimalno posvetiti.

Sara Jo
Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Sara Jo

Nedavno si boravila u Rovinju, odmarala. Koliko ti je bio potreban odmor?

- Ove godine sam posebno zahvalna što sam uspela da organizujem odmor; verujem da je trenutno svima prekopotreban “beg od realnosti”, tačnije od svega onoga što nas je zadesilo od početka 2020. Prvi put sam posetila Rovinj i svakog dana sam maksimalno uživala u čarima koji nam je isti pružio. Dani su mi proleteli nikad brže.

Na odmoru ti je društvo pravio dečko Milko. Koliko je dobro što ste iz sličnog posla i imate slična interesovanja?

- Mislim da bi fokus za ovogodišnji odmor ipak trebalo da bude na Nori (smeh). Bila je glavna šarmerka na plažama. Prvog dana je pokušavala da ugrize talase, a onda se vremenom toliko opustila da nismo mogli da je ubedimo da izađe iz vode. Bacanje šišarke ili štapa je, naravno, bio must, ali u tolikoj meri da se plašim da ću dobiti teniski lakat (smeh).

Sara Jo i Dunja Jovanić
Foto: Printscreen / RAS Srbija
Sara Jo i Dunja Jovanić

Koliko u ljubavi ima kompromisa i da li si pristalica istih?

- Građenje jednog odnosa podrazumeva dogovor, uzajamne ustupke, i u nekoj meri i kompromise, ali čini mi se da je od ključnog značaja biti svestan razlike između dobrog i lošeg kompromisa. Ako postoji zdrava osnova, verujem da će biti prisutni samo dobri koji će doprineti razvitku veze, a ako postoji jednosmeran kompromis, tačnije ako se čini samo da bi se jedan partner zadovoljio, a drugi se ne oseća dobro u svojoj koži - onda sve pada u vodu. Koliko god da je par kompatibilan, nemoguće je imati isto mišljenje o svemu; zato je bitna dobra komunikacija, razumevanje, strpljenje, kao i da se ne polazi samo i isključivo iz svoje tačke gledišta, već da se u većini situacija sagleda šira slika.

Zračiš pozitivnom energijom. Koliko ti je to davalo snage u možda nekim teškim situacijama da ideš napred?

- Drago mi je da me ljudi uglavnom tako doživljavaju. Jesam po prirodi pozitivna i strašno istrajna u svemu što radim. Zato je i u poslu čest slučaj da što je izazov veći, ja sam rešenija da ostvarim svoj cilj (smeh). Ranije su me impulsivnost i nestrpljivost dosta koštale, pa sam u proteklih nekoliko godina radila na tome. Moram priznati da je ponekad teško živeti sa tim imperativom sreće koji se uglavnom nameće (pogotovo) u javnom poslu; ume biti pogubno, u nekim slučajevima i razarajuće, ume da stvori konstantan osećaj pritiska... A zapravo treba samo priznati sebi da su i loši dani ok. I oni imaju svoju svrhu.

Šta uskoro možemo da očekujemo na poslovnom planu?

- Nisam sigurna koliko možemo ove godine biti tačni sa rokovima i generalno sa planovima, ali znam da ću dati sve od sebe da nastavimo da radimo na novom singlovima, pa da se napokon bacimo na album prvenac. Imam osećaj da ću se tek tada predstaviti publici u pravom svetlu jer će postojati jasan koncept.