Gvardiola sa De Brujneom i Rodrijem (© AFP)
Gvardiola sa De Brujneom i Rodrijem (© AFP)

Pep ide na odmor i najavljuje povratak: Jednom ćemo proći i to četvrtfinale! Neću o suđenju, ispalo bi da se žalim

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.08.20. | 00:03

„Sterling je morao da iskoristi šansu“, jasan je Gvardiola

Opet su mu Francuzi došli glave. U debitantskoj sezoni na klupi Mančester Sitija morao je da čestita Monaku, pošto su ga Kneževi izbacili već u osmini finala. U subotu veče pružio je ruku Rudiju Garsiji posle poraza u četvrtfinalu. U međuvremenu je na istim stanicama ispadao od Liverpula i Tiotenhema.

Ne da Pep Gvardiola nije u stanju do osvoji Ligu šampiona, nego ne može da dođe ni u priliku da se bori za pehar. Polufinale sa Mančester Sitije ostaje mu misaona imenica.

Izabrane vesti

Jednog dana ćemo proći taj kamen spoticanja u četvrtfinalu“, ne odustaje katalonski stručanjak posle debakla u Lisabonu.

Priznaje da je i sam pogrešio u pripremi meča, kao i da ovoga puta ne želi prostom da upire u sudije, iako navijači Sitija smatraju da su oštećeni u akciji za drugi Lionov gol.

„Na ovakvom nivou takmičenja morate da budete savršeni, a mi to nismo bili. Ne želim da pričam o VAR-u, ispalo bi da se žalim ili tražim izgovore. Uradili smo dosta dobrih stvari, očigledno nisu bile dovolje. Pravili smo greške u ključnim trenucima“.

Prema Pepovoj oceni, otvaranje utakmice njegovog tima bilo je sporno. Kao da su se uplašili Građani...

Nismo, nego smo pokušali da sakrijemo sopstvene greške, a baš tad se pojavila Lionova snaga. U prvih 15, 20 minuta Francuzi su bili dobri, mučili smo se da stvorimo višak u napadu. U nastavku smo ubacili više ofanzivih fudbalera, ali smo nažalost propustili prilike i primili još dva gola“.

Dugo će na Etihadu žaliti za zicerom Rahima Sterlinga pri rezultatu 1:2, dva minuta pre kraja.

Presudni trenutak. Odmah posle toga primili smo gol. Ne možete u Ligi šampiona mašiti takve šanse. One moraju da se koriste da bi se izborio produžetak. Razočarani smo, ali idemo na odmor i uskoro ćemo se vratiti. Možda ćemo jednog dana napokon uspeti da prođemo to četvrtfinale“, zna i Gvardiola šta je kobno za njega i Siti.


tagovi

Pep Gvardiola

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara