Ilustracija, Reuters
Ilustracija, Reuters

REZZIME DANA (subota): CSKA i Zamalek odradili posao

Vreme čitanja: 3min | sub. 15.08.20. | 23:53

Pogledajte ko vam je 15. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

CSKA MOSKVA - TAMBOV (tip 1, kvota 1,40) - 2:1

Druga utakmica, druga pobeda za CSKA na startu novog šampionata. Armejci su dočekali danas Tambov, lak zadatak na papiru, malo su se domaći pomučili, ali su prikazali navijačima dobru igru i predstavili se u sasvim solidnom svetlu - 2:1 (1:1). Koliko Armejci mogu da igraju lepo, što i nije čest slučaj u ruskom fudbalu, mogli smo idealno da vidimo u 29. minutu utakmice kada je Kučaev pogodio na asistenciju Sigurdsona. Svemu je prethodila akcija koje se ne bi postidela ni Barselona iz najboljih dana.

Opširnije OVDE.

RIJEKA - ŠIBENIK (tip 1, kvota 1,15) - 2:1

Nije ovaj duel krenuo kako treba jer je Šibenik poveo u 9. minutu i, zanimljivo, taj rezultat je bio aktivan sve do 84. minuta kada je Jateke prvo izjednačio, da bi kasnije Murić bio precizan u 90. minutu i tako doneo Rijeci pobedu na ovoj utakmici. Prošao je kec, bilo je gusto.

ZAMALEK - LEL MAKASA (tip 1, kvota 1,50) - 1:0

Zamalek je čest odbair kladioca i to često uspešan odabir što je bio i danas. Ovaj tim iz Egipta dočekao je Makasu i uspeo da ga savlada, doduše na jedvite jade. Nije bilo golova u prvom poluvremenu, niti u drugom, a jedini pogodak postigao je Hosam u 94. minutu utakmice i na taj način je Zamalek slavio.

ŠARLROA - OSTENDE (tip 1, kvota 1,55) - 1:0

Još jedna u nizu utakmica koje su večeras prošle, ali to nije izgledalo nimalo jednostavno niti lako. Šarlroa je uspela da slavi sa 1:0, a jedini gol postigao je Rezaji u 76. minutu utakmice i da vam na taj način donese prolazak tipa, a njegovoj ekipi doneo je veoma važna tri boda.

RADNIK - PARTIZAN (tip 2, kvota 1,30) - 0:2

Jedno poluvreme za zaborav – jedno za kalup. Drugi meč zaredom završio je Partizan pobedom bez primljenog gola, četvrti put uzastopno otkako ga vodi Savo Milošević razoružao Radnik, iz barama pokrivenog surduličkog stadiona doneo tri boda, a na jednom od najudaljenijih gostovanja od Beograda nagovestio da je raskrstio s rezultatskom, ne i igračkom, krizom u početnom delu šampionata – 2:0.

Opširnije OVDE.

RADNIČKI NIŠ - MAČVA (tip 1, kvota 1,28) - 1:0

Radnički iz Niša došao je do treće pobede na startu sezone, pošto je minimalnim rezultatom savladao borbenu Mačvu (1:0). Igrač odluke bio je iskusni Nemanja Kojić, koji je jedini pogodak na meču, a svoj prvenac u ovoj sezoni, postigao u 37. minutu utakmice.

PRECRTANO
GENK - LEVEN
(tip 1, kvota 1,23) - 1:1

Delovalo je da Genk ima sve u svojim rukama. U prvom poluvremenu mu je poništen gol zbog ofsajda, ali je u drugom poveo preko Japanca Ita, ali mu to na kraju nije bilo dovoljno za osvajanje sva tri boda. Konačan rezultat postavio je Tomas Henri u 85. minutu utakmice.

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - LION (tip 1, kvota 1,25) - 1:3

Građane odrao Musa Dembele. Ušao, dao im dva gola i pokazao da nije sve, ma nije ništa, na bankovnim računima. Ima nešto i do srca. Lavovskog! Tim koji je minulu sezonu Lige 1 okončao na sedmom mestu slavio je 3:1, tako što je rezervista iskoristio genijalnu reakciju Karla Toka Ekambija da nagovesti iznenađenje, a nespretnu Edersona da Engleze pošalje kući, svoj tim na megdan Bajernu.

Opširnije OVDE.

GENT - KORTRAJK (tip 1, kvota 1,55) - 1:2

Gent je dugo bio primoran da juri prednost Kortrajka, pošto su gosti poveli preko Mofija u 22. minutu. Domaćin je izjednačio golom Plastuna u 59. minutu, polse čega je krenuo na sve ili ništa, ali mu se to osvetilo. Van der Brugen je pogodio u 83. minutu i postavio konačan rezultat meča.

OSIJEK - SLAVEN (tip 1, kvota 1,55) - 0:0

Ovo je po pravili najmanje poželjan rezultat, a danas vas je on koštao promašenog tiketa. Osijek je imao veliki problem na ovoj utakmici jer je ostao sa igračem manje u 30. minutu utakmice kada je Škorić dobio dva žuta kartona u razmaku od četiri minuta. To se pokazalo kao presudno.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara