Reuters
Reuters

Brutalni Nurkić i Mekolum - Memfis nije izdržao

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.08.20. | 23:21

Lilard odličan po navici, Marko Gudurić nije ulazio u igru...

Portland je u sjajnom meču uspeo da savlada Memfis rezultatom 126:122 i na taj način se plasirao u plej-of! Na ovaj način je Portland zakazao duel protiv Lejkersa u osmini finala.

Generalno je to bila tesna utakmica, na poluvremenu je bilo 58:52 za Portland, potom je Memfis u trećoj deonici preuzeo inicijativu i došao do prednosti pred ulazak u poslednju deonicu, ali tamo nije izdržao jer su Blejzersi imali više raspoloženih igrača.

Izabrane vesti

Moramo da istaknemo, pored Si Džej Mekoluma, i momka sa naših prostora, Jusufa Nurkića, odigrao je fenomenalan meč, dabl-dabl sa preko 20 poena i skokova, dao je važne poene na samom kraju meča i ima velike zasluge za ovu pobedu Portlanda.

Demijan Lilard je igrao skoro ceo meč, a završio ga je sa 31 poenom i 10 asistencija. Si Džej Mekolum je dao 29, Karmelo Entoni 21, a neverovatni Jusuf Nurkić dao je 22 poena i imao čak 20 skokova i šest asistencija! Uz to i dve ukradene lopte i dve blokade!

Kod Memfisa je bolji od drugih bio Dža Morant sa 35 poena, četiri skoka i osam asistencija. Jonas Valančijunas je dodao 22 poena i čak 17 skokova, dok su po 20 poena dali Bruks i Klark.

Na ovaj način Portland je postao poslednji učesnik plej-ofa NBA lige i ići će na Lejkerse. Dodajmo i da Marko Gudurić nije ulazio u igru...



tagovi

Jusuf Nurkić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara