Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:02, 15. 8. 2020.

| Sport

Partizan slavio u kišnoj Surdulici

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
pripreme prozivka Radnik Surdulica
Treći poraz ove sezone; foto: FK Radnik

Po jakom pljusku koji je usporavao igru tokom celog meča, fudbaleri beogradskog Partizana savladali su Radnik u Surdulici rezultatom 2:0 (0:0) u 4. kolu Superlige.

Prvi gol na meču viđen je u 62. minutu kada je igrač Partizana Takuma Asano zakačio loptu grudima ispred golmana Radnika, a prethodno je loptu u šesnaestercu propustio Sadik nakon centrašuta Ivanovića.

Konačan rezultat postavio je Umar Sadik u 90. minutu kada je odlično prevario odbranu domaćih i sjajnim pogotkom postigao gol.

Kiša počela u 20. minutu, a do kraja prvog poluvremena je padala snažnim intenzitetom koji je usporio igru na terenu Gradskog stadiona u Surdulici.

Tokom prvih 30 minuta Radnik je imao više šansi, a najveću je u 14. minutu propustio Makarić koji je ukrao loptu Vitasu, krenuo ka golu crno-belih, ali je golman Partizana Popović sačuvao svoju mrežu.

Pre toga, u 4. minutu je Sadik šutirao sa ivice šesnaesterca Radnika, ali je golman surduličkog tima izabio loptu u korner. Minut kasnije uzvratio je domaćin kada je Lukić šutnuo ka golu Partizana, ali je golman Popović izbacio loptu u korner.

Kiša je uporila igru, a fudbaleri beogradskog kluba imali su dve šanse, od kojih je jedna bila u 35. minutu kada je Vitas šutirao sa oko 30 minuta, a golman Radnika Kostić jedva izbacio loptu u korner.

U nastavku meča Radnik je opet pokušavao, a u 49. minutu Viktor Lukić je centrirao iz slobodnog udarca, ali nije bilo opasnosti za gol Partizana. Pokušavao je Radnik da dođe do šanse, opsedao je gol gostiju, ali nije imao izgeldnijih prilika.

Nakon gola Partizana, ekipa surduličkog tima oslabila je sa napadima, a onda su gosti u 76. minutu izređali četiri šanse pred golom domaćih. Golman Radnika Kostić svaki put je dobro odreagovao i spasao gol, a šanse su ređali Sadik i Asano.

Radniku je ovo treći poraz u sezoni, a ima i jedan trijufm. U narednom kolu Surduličani igraju u Ivanjici sa Javorom.

RADNIK - PARTIZAN 2:0 (0:0)

Gradski stadion u Surdulici

Sudija: Lazar Lukić

Žuti kartoni: Popović (Partizan)

RADNIK: Ivan Kostić, Dušan Stevanović, Nikola Bogdanovski (od 71. minuta Ognjen Dimitrić), Viktor Lukić (od 71. minuta Zoran Danoski), Milan Makarić (od 82. minuta Evgenij Pavlov), Predrag Đorđević, Ivan Kričak, Uroš Stojanović, Filip Jović, Vuk Mitošević, Miloš Spasić (od 82. minuta Bogdan Stamenković).

PARTIZAN: Aleksandar Popović, Maki Banjak, Umar Sadik (od 93. minuta Bojan Matić), Takuma Asano, Uroš Vitas, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Sejduba Suma (od 46. minuta Đorđe Ivanović), Rajko Brežančić, Filip Stevanović (od 59. minuta Denis Stojković), Aleksandar Lutovac.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Peca

    21:33 // 15. 8. 2020.

    Necu moci da spavam sto je Radnik iz Surduluce izgubio.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: