REZZIME DANA (petak): Bajern obarao rekorde, Zvezda ponovo slavila sa tri gola u mreži rivala

Vreme čitanja: 3min | sub. 15.08.20. | 00:05

Pogledajte ko vam je 14. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

SPARTAK MOSKVA - AHMAT (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:0

Prva utakmica na Otkritije areni za Sartak u novoj sezoni i prvi trijumf. Posle negodovanja u prvom kolu zbog dva sumnjiva penala protiv Sočija, moskovski crveno-beli su se usredsredili na narednog protivnika I pbedili 2:0. Oštra i gruba igra gostiju nije sprečila Larsona i Ponsa da obraduju sve vas koji ste verovali ekipi Domenika Tedeska.

OPŠIRNIJE OVDE.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK SUBOTICA (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 3:2

Spartak je tim koji je od starta sezone najviše namučio crveno-bele koji su na kraju ipak slavili 3:2 i zadržali maksimalan učinak. Četiri utakmice, četiri pobede, svaka sa po tri postignuta gola izabranika Dejana Stankovića.

OPŠIRNIJE OVDE.

BARSELONA - BAJERN(tip 2, kvota 2,15) – rezultat 2:8

Veče na Lužu je pokazalo jednu veliku istinu. Bajern je mašina i kada krene melje sve pred sobom. Barselona je poražena i ponižena. Osam komada u golu Ter Štegena koji je bio nemi posmatrač onoga što mu se dešavalo pred očima.

OPŠIRNIJE OVDE.

LUDOGOREC – SLAVIJA SOFIJA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:0

Najdominantniji tim Bugarske u poslednjoj deceniji nije dobro započeo sezonu, ali drugo kolo bila je prilika za popravni. Nastradala je Slavija kojoj je pripao prethodni okršaj sa timom iz Razgrada. Tri gola su Orlovi spakovali timu iz prestonice, jedan u prvom i dva u drugom delu igre.

PERUĐA - PESKARA (tip 1, kvota 2,25) – rezultat 2:1

Peruđa na poraz iz prve utakmice 2:1 odgovorila na isti način. Kladioci zadovoljni, par zaokružen, ali Peruđa se seli u Seriju C. Pobeda je bila dovoljna za produžetke, usledili su penali, a Delfini su ti koji su se bolje snašli prilikom izvođenja jedanaesteraca, sačuvavši mesto u drugom rangu italijanskog fudbala.

TAMEKA - FLORA (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 1:3

Sa Florom ove sezone nema greške, ko god joj je verovao ona mu je stavila novac u džep. Na gostovanju Temeki lider estonske lige nastvio je seriju koja se sada popela na sedam trijumfa, a od starta šampionata ekipa iz Talina ima 15 pobeda i po jedan remi i poraz.

PRECRTANO:

STJARNAN - GROTA (tip 1, kvota 1,32) – rezultat 1:1

Grota se muči, Grota kuburi u zoni ispadanja, ali Grota povremeno ume bolje plasiranim timovima da uštine po dva boda. Tako je bilo i protiv dobro pozicioniranog Stjarnana koji može da gleda iz negativne perspective da je ispustio bodove, ili iz pozitivne da je serija nepobedivosti produžena na dvet utakmica.

DANDALK - VOTERFORD (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:2

Uprkos epitetu izrazitog favorita, Dandalk se davio, davio i na kraju isplivao na površinu, ali bez dva boda. Voterford je vodio 2:0, a domaćin uspeo da u sedam minuta, od 84. do prvog minuta sudijske nadoknade stigne do remija. Iako zauzima visoku treću pozicju Dandalk u poslednjih pet mečeva ima samo jednu pobedu uz po dva remija i poraza.

LILESTREM – ULĆISA (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 2:2

Ekipa koja je u prvih devet kola samo jednom slavila, uspela je da otkine dva boda Lilestremu i to na gostujućem terenu. A Lilestrem je taj koji je u prethodna četiri međusobna okšaja uvek pobeđivao klub sa začelja tabele.

ATLON – DROGEDA (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 3:3

Ukoliko želi da se umeša u trku za prvu poziciju u drugom rangu fudbala Republike Irske Drogeda ne bi smela da ispušta bodove protiv timova kao što je Atlon koji od starta šampionata nema nijedan trijumf. Drogeda u poslednje vreme igra po principu pobeda, remi, pobeda, remi, što joj je u ovom momentu dovoljo za treće mesto sa 11 bodova, dva manje od drugoplasiranog Longforda, odnosno pet od lidera Kebintlija.



tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara