I TRAMPOV ADVOKAT NAPISAO KNJIGU O NJEMU: Sve je posebno zanimao deo o ZLATNIM TUŠEVIMA! Otkrio šokantne detalje
Foto: AP Evan Vucci, EPA / Justin Lane

veoma dobro ga poznaje

I TRAMPOV ADVOKAT NAPISAO KNJIGU O NJEMU: Sve je posebno zanimao deo o ZLATNIM TUŠEVIMA! Otkrio šokantne detalje

Planeta -

Bivši advokat i blizak saradnik američkog predsednika Donalda Trampa, Majkl Koen, objavio je isečke iz svoje knjige o lideru SAD u kojoj otkriva neke prilično skandalozne stvari, uključujući i da je svedočio "zlatnom tušu".

Koenovi memoari zovu se "Disloyal", odnosno "Nelojalan", a u njima otkriva da Trampa krasi mafijaški mentalitet.

"Osim njegove supruge i dece, ja poznajem Trampa bolje od ikoga drugoga", kaže Koen i dodaje da je upravo on pogurao Trampa u predsedničku trku 2015.

"Na neki način, poznavao sam ga i bolje od porodice, jer sam video pravog Trampa, u striptiz barovima, na tajnim poslovnim sastancima i u nekim drugim situacijama u kojima je otkrio kakav je zaista: prevarant, lažov, nasilnik, rasista, predator", otkrio je Koen.

Knjiga sadrži Koenova priznanja o nekim sopstvenim nedelima zbog kojih je osuđen na tri godine zatvora.

"U Trampovo ime sam vršio pritisak na građevinare, uništavao poslovne partnere, lagao Melaniju kako bih prikrio njegove afere i maltretirao i vikao na one koji su bili pretnja Trampovom usponu. Od zlatnih tuševa (uriniranja) u seks-klubu u Las Vegasu, poreskih prevara, preko dogovora s korumpiranim zvaničnicima bivšeg Sovjetskog saveza, pa sve do ućutkavanja bivših ljubavnica, ja nisam bio samo svedok predsednikovih dela – ja sam bio njihov aktivni učesnik", kaže Koen.

foto: EPA

On kaže kako se Tramp Vladimiru Putinu predstavljao kao jedan od njegovih korumpiranih oligarha milijardera.

"To pouzdano znam, jer sam lično učestvovao u razgovorima i obaveštavao njegovu decu o svim novostima. Čak i kao kandidat za predsednika, bezočno je lagao američku javnost da nema nikakve veze s Rusijom", kaže Koen.

"Gledajući Trampa na večernjim vestima iz zatvorske TV sobe, bilo mi ga je gotovo žao. Poznajem ga dobro i mogu da dešifrujem njegove tikove i gestove. Vidim pogled u njegovim očima kad besni i luduje, traži nekoga ko bi za njega mogao da odradi prljavi posao i uništi njegove neprijatelje", rekao je Koen.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja