Mahmutović podnio krivične prijave svima koji su kritikovali njegov rad

11
59

Direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru Meho Mahmutović rekao je danas da ljekari koji su pokrenuli peticiju za njegovu smjenu nisu liječili oboljele od kovida, kao i da se protiv pojedinih vodi postupak za oduzimanje licence.

On je za pojedine medije izjavio da su protiv raznih organizacija i pojedinaca koji su ugrožavali rad bolnice i njegov lični integritet podnijete krivične prijave, i da će sve tvrdnje morati da se dokazuju na sudu.

Dodao je da bolnica nikada nije bila bez kiseonika, antibiotske terapije kao ni druge terapije za lečenje pacijenata, a da su se prostorni kapaciteti povećavali sa rastom broja oboljelih.

Izvor: Radiostoplus.com


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

11 KOMENTARI

  1. To Vam Meho kao Kim Mong utjeruje strah u kosti…
    Ako mu i ovo prode niste vi braco bolje ni zasluzili i ocekujte goru kaznu od Allaha dz.s…
    Izadite na ulice i istjeraje ovu pijavice sto vam krv popise dok ne bude kasno!!!

  2. heh svasta. ja sam licni lezao 11 dana na infektivnom i to me kostalo poprilicno. 8 infuzija sam kupio i antibiotike sam placo. zbog cega Meho iznosis neistine

  3. sklonila ga kuja u semenjacu 2 sedmice da se odmori , ( nit je bijo bon , nista, odmaro se da ga narod ne linjucuje), NIGOVNOVIC koji se iz vukohebine skotrljao do BG , vlasi ga zagotivilji ( vidjelji da je bezkicmenjak, gofno), iskompljeksirano nizih vrijednosti , Ja ga personalno gljedo u Washinton DC i razgovarao sa nekim poznanicima i pitam sta ovo izdajnicko gofno radi tu i kog on prestavlja, jos bese zaboravijo 1st lady.Oficijelni odgovor , on je dijo srbske deljegacije i mi postujemo protokol.

    Sve alji sve mogu da halaljim , ja sam porasto u taj grad i ja znam da u tom gradu IMA BOSNJAKA LAVOVA KOJI SU EVROPOM HARALJI I BILJI POSTOVANI, VRNULJI SU SE DOLJE ( postujem, iz njima znanih razloga ), ne trazim nikakave revolucije i zrtve alji ovako , znalji su veoma dobro sta se sprema i koja gofna su na vlasti u opstini i boljnici, da su tako totalno neorganozovani i da dozvolju da him srbofilska izdajnicka gofna ( meo i mirso), sudbinu kroju i ovako ih pocijene i dozvolju da na stotine Bosnjaka umre u najvecim mukama , e to ne mogu da razumijem.

    milano, bec, berljin,, amsterdam, london, new york, Ja znam da ih dolje ima i da vrijedu , mnogo sposobni, sta se desilo , zasto ste ovo dozvoljlji.
    ne prebacujem krivicu, opet ponavljam postujem ih jer su iz njima znanih razloga misljilji da je za njih bolje dolje, alji poslije svega sto su prezivelji, gdje je nestao OSJECAJ ODGOVORNOSI ZA BOSNJACKI POSTENI NAROD SANDZAKA ( pa zar da nam gofna meo i mirso , koji nikakvih dodirnih tacaka u vrijemenu i prostoru nemaju sa tim gradom ),u N.P. sudbinu kroje
    prodo vas je rasim ( vec vas 30 godina prodaje , ), za gros i servira sve CETNICKE rezime ), pa sta treba jos da se desi da se probudite i razumijete , preuzmete odgovornosti za vasu buducnost , za buducnost vase BOSNJACKE DJECE.

  4. E pa to biva ovako, ako vi nećete da tužite mene za nedela ja hoću vas za vaša djela. Opće je poznato da je jedan broj ljekara blizak direktoru Mehu izbjegavao svoje radne obaveze uz izgovor da su pozitivni na korina virus i da su bili na kućnom liječenju. I sada se ti isti i takvi unapredjuju, dok oni koji su stvarno podnijeli najveći teret sada proganjaju, smenjuju i prijeti im se otkazima i krivičnim prijavama.

    • Sema u pravu si brate
      Pa sta jos treba da nam uradi i kaze meo i njegova bratija pa da reagujemo
      A kad treba dici glas dvadesetak ljudi ispred bolnice
      Pa i njih umesto da podrze mnogi napadaju i optuzuju za politikanstvo
      A VECINA CUTI, ZAVUKLI GLAVE U VRATOVE I NI DA PISNU
      A BUSAMO SE KAKO SMO HRABRI
      A BUSAMO SE KAKO SMO PONOSNI
      Meo je najbolji dokaz da smo bedni i da smo ovu bedu koja se meo zove i zasluzili

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.