Nova vest
Košarka

Petak, 14.08.2020.

16:32

Volden prvi put u crveno-belom, poslao je poruku navijačima

Košarkaška publika na ovim prostorima dobro poznaje koje su mogućnosti Korija Voldena na parketu.

Izvor: SS

Autor: SS

Default images

Donedavni košarkaš Partizana je nešto više govorio o razlozima dolaska u Crvenu zvezdu i izazovima koji predstoje kako na ličnom, tako i na timskom planu.

"Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala i pripremam se za ono što sledi", kratko je rekao Volden, a potom govorio o novom treneru i saigračima:

"Pričao sam sa trenerom Obradovićem. Dobar trener, veoma dobar trener. Uzbuđen sam što ću imati priliku da učim od njega, što ću postati bolji igrač i igrati za tim. Takođe, isto tako zbog novih saigrača, neke od njih znam od ranije, jedva čekam da ih upoznam, neke od njih već znam iz perioda kada smo igrali jedni protiv drugih. Znam mnogo o njima, ali sam uzbuđen što ću ih bolje upoznati i sprijateljiti se sa njima", istakao je novi bek Crvene zvezde.

Doskorašnji košarkaš Partizana je zatim imao kratku poruku za nove navijače pred kojima će igrati.

"Navijači mogu da očekuju od mene da ću igrati čvrsto i davati sve od sebe uvek na terenu, igrati uvek najbolje što mogu. Poruka za njih… Hvala što ste me prihvatili. Spreman sam da uradimo mnogo dobrih stvari, kao i ceo klub i videćemo šta možemo da uradimo", istakao je Volden i za kraj govorio o prvoj evroligaškoj sezoni u karijeri:

"Definitivno sam spreman na to, kao što sam već rekao ovo je novi izazov za mene i izazov koji predstavlja korak više za mene. Uzbuđen sam što ću igrati u Evroligi, to je sjajna organizacija i jedva čekam taj izazov", rekao je Volden.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve