Zorana Arunović opravdala ulogu favorita 1Foto: SSS

Zorana Arunović je opravdala ulogu favorita u trećem kolu Kupa Streljačkog saveza Srbije u gađanju malokalibarskim pištoljem za žene, prvom streljačkom takmičenju u našoj zemlji posle pauze duge mesec i po dana.

Treće kolo održano je na strelištu na beogradskoj Carevoj ćupriji. Arunovićeva (Olimpik 011) je bila najpreciznija u kvalifikacijama, a potom je u finalu ubedljivo trijumfovala ispred drugarice iz reprezentacije Jasmine Milovanović (Akademac). Bronza je pripala juniorki Novog Beograda-Ušće Jovani Todorović, koja je kući otišla sa dva odličja, jer bila je najbolja u konkurenciji omladinki.

Streljački vikend na Carevoj ćupriji nastavlja se sutra. U subotu i nedelju biće održano finalni turnir Kupa SSS u olimpijskim disciplinama malokalibarskim oružjem. Sutra će se nadmetati dame MK pištoljem i muškarci u gađanju MK puškom iz trostava. U nedelju je na programu takmičenje u trostavu za žene.

Treće kolo Kupa SSS, MK sport pištolj, žene: 1. Zorana Arunović (Olimpik 011) 32 „unutrašnjih centara“, 2. Jasmina Milovanović (Akademac) 21, 3. Jovana Todorović (Novi Beograd – Ušće) 8… Kvalifikacije: 1. Arunović 580 krugova, 2. Milovanović 574, 3. Todorović 545…

Samo juniorke: 1. Jovana Todorović (Novi Beograd – Ušće) 545, 2. Nina Stanisavljević 503, 3. Melani Đorđević 450 (obe Bor 030)…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari