');
Najnovije vesti
Blic Vesti Republika Srpska

"IZAŠAO JE IZ VODE I SAMO SE SRUŠIO" Dečaku (13) na neumskoj plaži odmah pritrčali doktori, ali ništa NISU MOGLI DA UČINE

Strašna je to tragedija, svi smo u šoku!

Slušaj vest
0:00/ 0:00
neum-leto-more-foto-s-pasalic-3 Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija
neum-leto-more-foto-s-pasalic-3

Kako li je tek njegovim jadnim roditljima, toliko su se radovali što će odmor provesti s decom na moru, a evo šta dočekaše, kaže komšija trinaestogodišnjeg dečaka iz Kaknja, koji je juče iznenada umro na plaži u Neumu.

– Izašao je iz vode i samo se srušio. Na plaži su se zatekla dva doktora, koja su mu odmah pritekla u pomoć, ali spasa mu nije bilo – kaže sagovornik Srpskainfo.

Tragedija se desila na kupalištu u delu Neuma poznatom kao Surdup. Trinaestogodišnji N. M. je bio na letovanju sa roditeljima i sestrom.

Pročitajte još

– To su divni skromni ljudi. Dečakovi roditelji rade u Kaknju, u istom preduzeću, koje se bavi veletrgovinom. Porodica živi u naslju Brnj nedaleko od centra grada, uobičajenim životom: plata, kuća, posao deca. Radovali su se odlasku na more – priča komšija iz sujednog naselja.

On kaže, a to su potvrdili i druge komšije i prijatelji, da preminuli dečak nije bio teško bolestan, kako su pisali neki mediji.

– Imao je, doduše, neku manju urođenu srčanu manu, ali to nije bilo ništa opasno. i roditleji su vodili računa da dete ide redovno na kontrole. Uostalom, mali je trenirao fudbal u Fudbalskom klubu “Mladost”, igrao se s drugom decom, išao redovno u školu i radio fizičko – kaže saovornik Srpskainfo.

U Brnju i celom Kaknju ljudi su zanemili, kada su čuli za ovu tragediju. Dečak koji je strado u Neumu biće sahranjen sutra u 13 časova na loklanom groblju u Brnju kod Kaknja.