Mozli, Pejedž i Angola (© MN Press)
Mozli, Pejedž i Angola (© MN Press)

Mekintajer Partizanova nula, Dangubiću šestica, Janković promenio broj

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.08.20. | 15:11

Novica Veličković izvesno ostaje

Mesec i po dana pre početka sezone Partizan je skoro kompeltirao tim. Skoro, jer ekipi trenera Vlada Šćepanovića nedostaje još jedan centar, prema rečima predsednika Ostoje Mijailovića budžet za tu poziciju je obezbeđen, pa su crno-beli mirni. Toliko mirni da već znaju i ko će koje dresove da nosi kad krene takmičarska godina.

Primera radi, novajlija Kodi Miler Mekintajer izabrao je da mu poleđinu dresa krasi nula, od zimus u vlasništvu Brajana Angole. Kolumbijac je, međutim, odlučio da se „presvuče“ u 11, što je otvorilo put doskorašnjem pleju Cedevita Olimpije da uzme nulu, uz napomenu da mu je tokom mandata u Zagrebu zaštitni broj bila desetka.

Izabrane vesti

Drugi novajlija Parnog valjka, Nemanja Dangubić opredelio se za šesticu, verovatno emotivno vezan za nju iz perioda u Crvenoj zvezdi.

Povratnk Stefan Janković se, umesto 33, odlučio za osmicu, Novica Veličković ostaje veran broju 12, što znači da narednih dana valja očekivati zvaničan produžetak saradnje kapitena, dok su talentovani Luka Tarlać i Nikola Radovanović, prekomandovani iz podmlatka, izabrali četiri i 24.

Ostali košarkaši zadržali su brojeve iz minule sezone.



tagovi

ABA ligaKK PartizanKodi Miler MekintajerNemanja DangubićNovica Veličković

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara