Banja Luka

"Kreativni avgust" u Banjaluci, pogledajte raspored dešavanja

"Kreativni avgust" u Banjaluci, pogledajte raspored dešavanja
Foto: N.N. | "Kreativni avgust" u Banjaluci, pogledajte raspored dešavanja

BANJALUKA - Manifestacija "Kreativni avgust", koju realizuje UG "Zdravo da ste", do kraja mjeseca nudi različite besplatne sadržaje za djecu, mlade ali i odrasle Banjalučane, saopštila je Gradska uprava.

"Od 17. do 29. avgusta na programu su filmske večeri i diskusije, razgovori sa piscima, kreativni mikrofon, te svakodnevne radionice: afričke udaraljke, škola gitare, teatar, crtanje i slikanje, maketarstvo, fotografija, break dance, murali, sportske  i mnoge druge aktivnosti", navedeno je u saopštenju.

Radionice se realizuju svaki dan, osim nedjelje, u periodu od 18 do 20 časova u Parku "Mladen Stojanović" (pored terena za boćanje).

Kako su saopštili organizatori, kroz sadržaje "Kreativnog avgusta" biće uključeno najmanje 100 djece, mladih i odraslih a šira javnost biće upoznata sa  rezultatima rada – organizovanjem završnog događaja koji je planiran za 30. avgust.

"Manifestacija ima za cilj bolju socijalizaciju djece i mladih, te razvoj vještina kroz promociju pozitivnih vrijednosti", zaključili su iz "Zdravo da ste".

"Kreativni avgust" realizuje uz podršku programa "Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo – EMBRACE", koji finansira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), te programa BHRI, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije