Zvezda dočekuje Spartak, Partizan gostuje Radniku

Autor: Beta Beta
petak 14.08.2020.
12:51
Izvor: Beta

Utakmicama četvrtog kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda će dočekati Spartak, dok će Partizan gostovati Radniku.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Derbi meč četvrtog kola igra se danas od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" kada će se u duelu dva neporažana tima sastati Crvena zvezda i subotički Spartak.

Zvezda je u prva tri kola pobedila Novi Pazar, Radnički iz Niša i Mačvu i sa devet bodova je prva na tabeli, dok je Spartak upisao pobede protiv Zlatibora, Bačke i Metalca i trenutno je drugoplasirani tim domaćeg šampionata.

U subotu je na programu još pet utakmica.

Fudbaleri Indjije će od 17.00 dočekati Napredak i pokušaće da upišu prvu pobedu u novoj sezoni. Dva sata kasnije Novi Pazar će dočekati Javor, Radnički ekipu Mačve, dok će Zlatibor ugostiti Čukarički.

Fudbaleri Partizana će, posle ubedljive pobede protiv Javora u prethodnom kolu, gostovati Radniku i pokušaće da nastave s dobrim partijama i pobedama. Crno-beli su trenutno sedmi na tabeli sa šest bodova, dok je Radnik nakon dva poraza i jedne pobede deseti sa tri osvojena boda.

Utakmica Radnik - Partizan igra se u subotu od 19.00.

U nedelju će se igrati još četiri utakmice, a prva je na programu od 18.00 kada će Bačka dočekati TSC. Biće to prvi okršaj ta dva tima u superligaškoj konkurenciji.

Bačka je u prva tri kola osvojila samo jedan bod i nalazi se na 17. mestu, dok TSC sa sedam bodova na svom kontu trenutno zauzima četvrtu poziciju.

Dva sata kasnije na programu su tri preostala meča - Metalac će dočekati Proleter, Rad ekipu Voždovca, dok će Vojvodina na svom terenu igrati protiv Mladosti.

Ekipa Nenada Lalatovića u prethodnom kolu upisala prvu pobedu i pokušaće da nastavi taj niz protiv do sada neporažene Mladosti. Vojvodina je deveta na tabeli sa pet bodova, dok je Mladost treća sa maksimalnih devet.

Baner

Parovi četvrtog kola Super lige Srbije:

Danas:

Crvena zvezda - Spartak

Subota:

Indjija - Napredak (17.00)
Novi Pazar - Javor (19.00)
Radnički Niš - Mačva (19.00)
Radnik - Partizan (19.00)
Zlatibor - Čukarički (19.00)

Nedelja:

Bačka - TSC (18.00)
Metalac - Proleter (20.00)
Rad - Voždovac (20.00)
Vojvodina - Mladost (20.00)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke