Sastanak sa Kinezima? Konte zategao do pucanja, traži ove igrače ili će otići iz kluba?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.08.2020.
11:02
Izvor: Sportske.net

Po završetku LE sešće za sto sa sinom vlasnika, Stivenom Žangom. Ako osvoji evropski trofej biće zaista u poziciji da postavlja uslove...

EPA-EFE/Dean Mouhtaropoulos
EPA-EFE/Dean Mouhtaropoulos

Povezane vesti

Antonio Konte ne odustaje. U ovom trenutku nije izvesna njegova sudbina posle istupa na kraju prvenstva koji je razbesneo ljude iz kluba.

Ali, ono što je jasno, iako Marota optira za Alegrija, ako Konte osvoji LE, biće u poziciji da postavlja uslove. Njegova opsesija "Skudetom", odnosno time da svrgne Juventus je prisutna, sa druge strane, zaista ima realnu šansu, u trenutku kada se "Bjankoneri" nalaze pred teškim izborima i neophodnošću da ispeglaju račune.

Konte kome je već doveden Hakimi, veruje da je potreban levi bek, "mišići na sredini" i napadači. Umesto toga Ausilio i Marota završavaju posao oko Tonalija, dok Konte veruje da se jedino iskustvom može srušiti njegov bivši klub.

Inter pokušava da spusti cenu za Emersona Palmijerija iz Čelsija, "Plavci" su tražili 40 miliona, ali Italijani nude tridesetak, alternative su Gosens koji je verovatno još skuplji, ili Mikolenko, talentovani Ukrajinac iz kijevskog Dinama.

No, Konte želi, kako rekosmo, prekaljene ratnike, priča se da će na sastanku sa vlasnicima zahtevati da se dovede Edin Džeko, prošlogodišnja želja, zatim Kris Smoling koga Junajted posle dobre sezone u Romi želi da proda, ali Rimljani nemaju 20 miliona evra za otkup.

Baner

Najveće ime bi svakako trebalo da bude N'Golo Kante koga Čelsi hoće da se oslobodi, ali je plata Francuza ogromna. Ipak, Konte veruje da Kinezi moraju da pokažu ambiciju, da je Kante ključ na sredini i da bi novac od Lautara trebalo da bude utrošen na igrače veznog reda.

U napadu bi uz Lukakua, Džeka i Sančeza bio još jedan mlađi napadač, trener Intera veruje da je to sasvim dovoljno i da treba pojačati odbranu.

U svakom slučaju, odluka je na klubu, ali kako rekosmo, ako smene Kontea morali bi da plate 40 miliona evra, ako mu ne ispune želje, rizik je nastaviti sa nezadovoljnim trenerom. On neće dati ostavku, ali bi svakako mogao izjavama da pravi probleme, što je i učinio nakon završetka prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 14.08.2020
18:53

"Ako smene Kontea morali bi da plate 40 miliona evra". Sad mi je sve jasno. Ne trazi Konte pojacanja za klub, vec pojacanja na vlastitom bankovnom racunu. Da se njegov bankovni racun pojaca za 40 mil!!!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 14.08.2020
15:13

Lik je doveo jedan citav dim 10 igraca i to mu nije dosta?! Godin, Sanchez, Lukaku, Moses, Young, Sensi, Barella, Eriksen, Biraghi, Hakimi
KOMEDIJA OD TRENERA!

avatar
Oldboy
Friday, 14.08.2020
12:54

Jbt pa mi se raspadamo

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 14.08.2020
12:17

A jeste dosadni sa seljakanjem Kantea. Nece on nigde bre. Pa Lamps ima veliki IQ nije glup da ga proda

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 14.08.2020
11:23

Zar niste napisali da su doveli Emersona?

avatar
Gile sile pravi
Friday, 14.08.2020
11:18

Celsi hoce 40 miliona evra za Palmeiria koga su otpisali u klubu, i koga ne vide ni kao trecu rezervu vise jel zele novog beka po levoj strani - druga rezervna opcija ce biti Alonso dok se gleda da se dovede udarna igla po levoj strani za beka, i onda Celsi misli da moze da trazi 40 mil evra za Palmeiria. nije to tacno Inter nudi 20 miliona evra a oni traze 25 na kraju ce Inter da zalzoi vrata i ne kupuje Palmeiria od Celsija, Mikolenko mize da se uzme za 10 do 12 miliona evra A Gosens za 30 do 35 miliona, oni ce i ovako lorati da kuoe dva beka po levoj strani ako im odu Biragi i Asamoa onda im ostaje samo Jang, tako da Gosens i Mikolenko oba igraca kupiti